a mam mieszkanie w klatce A pietro 11
Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Orlińskiego 5
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Orlińskiego 5
Bardzo ciekawe,ze sa juz odbiory mieszkan. Dzwonilem wlasnie do Pani (numer od biura sprzedazy), ktora jest "opiekunem" budynku i powiedziala, ze nie ma jeszcze zadnych odbiorow, ze nadal budynek nie jest przekazany do odbiorow, wiec bardzo ciekawa sytuacja, ze czesc z Panstwa pisze tu na forum o terminie na 22go 
Może się ktoś pomylił i chodziło o odbiór w bloku nr 3.... 
Najwidoczniej, poniewaz Pani z ktora rozmawialem byla bardzo ale to bardzo zaskoczona, ze ktos ma juz ustalony odbior...nie potrafila tez jednoznacznie podac ramy czasowej kiedy to moze nastapic, czy w tym roku czy w styczniu 2018......
taka ciekawostka - obydwa zgłoszenia o rozpoczęciu odbiorów są od użytkowników zarejestrowanych 11.12 (2 minuty przed wysłaniem wiadomości). Profile mają po 1 wiadomości. Żadnej aktywności po za tym tematem.
Wydaje się mi że to po prostu ktoś w taki sposób "żartuje"...
Wydaje się mi że to po prostu ktoś w taki sposób "żartuje"...
borod pisze:No i ruszyłoKlatka A odbiór 22.12.
Ja proponuję, żeby Pan BoroD z klatki A napisł na forum jaka jest w końcu prawda bo jak nie to będę zmuszony napisać do niego przez fejsbuka
Byłem wczoraj w okolicy i przyglądałem się jak tam nasz blok, teren cały czas odgrodzony, po dwóch stronach bloku stały kontenery wypełnione folią, tekturami, itp- chcę wierzyć, ze to już prace porządkowe
. Sam widok ogrodzenia nie napawa optymizmem. Dochodząca do tego niewiedza (lub celowe nieudzielanie konkretnych informacji) przez pracowników bx każe mojemu rozsądkowi czekać do stycznia na odbiór - wydaje mi się, że samo przekazanie budynku deweloperowi od wykonawcy może chwile zająć (jednak w tych sprawach nie jestem zorientowany i mogę tylko gdybać co do potrzebnego czasu w przypadku takich procedur).
Z kolei podglądając forum budynku nr 3 tracę nadzieje na szybki odbiór.
Z kolei podglądając forum budynku nr 3 tracę nadzieje na szybki odbiór.
Witajcie,
Rozmawiałem dziś z panią od odbiorów, z rozmowy wynikło, że niespodzianki na święta nie będzie- odbiory chyba w styczniu
Rozmawiałem dziś z panią od odbiorów, z rozmowy wynikło, że niespodzianki na święta nie będzie- odbiory chyba w styczniu
I ruszyła maszyna
odbiór 08.01 kl A p. 11 powodzenia innym 
09.01 klatka A VIII piętro
)
Nareszcie! Odbiór 12.01
Klatka A 3p.
Wróć do „Orlińskiego 5 (etap VII) – forum mieszkańców budynku”