Miejsce parkingowe zewnętrzne / możliwość wymiany - Avia 1

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
rupafin

Miejsce parkingowe zewnętrzne / możliwość wymiany - Avia 1

Postautor: rupafin » 21 lut 2018, 8:19

Drodzy Sąsiedzi,

czy ktoś z Was ma wykupione zewnętrzne miejsce postojowe pod klatką A, a mieszkanie w klatce C? Z uwagi na niską dostępność miejsc kupiłam miejsce pod klatką C, a będę mieszkać w klatce A. Odległość nie jest może ogromna, ale jeśli ktoś byłby w podobnej sytuacji i chciał się zamienić proszę o kontakt. Pozdrawiam :)

151

Re: Miejsce parkingowe zewnętrzne / możliwość wymiany - Avia 1

Postautor: 151 » 21 lut 2018, 10:11

Te miejsca po zachodniej stronie bloku, zaraz przy klatce A - nie wiem jaki jest ich status, ale raczej nie należą do naszego bloku. Mieszkańcom A1 proponowano 26 miejsc zewnętrznych: 12 (w tym 4 dla niepełnosprawnych) po południowej stronie bloku zaraz za bramą wjazdową na osiedle oraz 14 miejsc na działce infrastrukturalnej pomiędzy A1 i A2.

Kostroma56

Postautor: Kostroma56 » 21 lut 2018, 11:25

Wynajmie miejsce postojowe zewnętrzne gdziekolwiek na osiedlu ale w miarę blisko A1C

rupafin

Postautor: rupafin » 21 lut 2018, 12:46

151 pisze:Te miejsca po zachodniej stronie bloku, zaraz przy klatce A - nie wiem jaki jest ich status, ale raczej nie należą do naszego bloku. Mieszkańcom A1 proponowano 26 miejsc zewnętrznych: 12 (w tym 4 dla niepełnosprawnych) po południowej stronie bloku zaraz za bramą wjazdową na osiedle oraz 14 miejsc na działce infrastrukturalnej pomiędzy A1 i A2.

Dzięki za odpowiedź. Faktycznie, nie zwróciłam uwagi, że miejsca przy klatce A znajdują się przed bramą wjazdową na osiedle - bezpieczniej mieć samochód jednak za bramą :) Bramy mają być zamykane już ponoć od maja br.

Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”