czy ktoś z Was ma wykupione zewnętrzne miejsce postojowe pod klatką A, a mieszkanie w klatce C? Z uwagi na niską dostępność miejsc kupiłam miejsce pod klatką C, a będę mieszkać w klatce A. Odległość nie jest może ogromna, ale jeśli ktoś byłby w podobnej sytuacji i chciał się zamienić proszę o kontakt. Pozdrawiam
Miejsce parkingowe zewnętrzne / możliwość wymiany - Avia 1
Miejsce parkingowe zewnętrzne / możliwość wymiany - Avia 1
Drodzy Sąsiedzi,
czy ktoś z Was ma wykupione zewnętrzne miejsce postojowe pod klatką A, a mieszkanie w klatce C? Z uwagi na niską dostępność miejsc kupiłam miejsce pod klatką C, a będę mieszkać w klatce A. Odległość nie jest może ogromna, ale jeśli ktoś byłby w podobnej sytuacji i chciał się zamienić proszę o kontakt. Pozdrawiam
Re: Miejsce parkingowe zewnętrzne / możliwość wymiany - Avia 1
Te miejsca po zachodniej stronie bloku, zaraz przy klatce A - nie wiem jaki jest ich status, ale raczej nie należą do naszego bloku. Mieszkańcom A1 proponowano 26 miejsc zewnętrznych: 12 (w tym 4 dla niepełnosprawnych) po południowej stronie bloku zaraz za bramą wjazdową na osiedle oraz 14 miejsc na działce infrastrukturalnej pomiędzy A1 i A2.
-
Kostroma56
Wynajmie miejsce postojowe zewnętrzne gdziekolwiek na osiedlu ale w miarę blisko A1C
151 pisze:Te miejsca po zachodniej stronie bloku, zaraz przy klatce A - nie wiem jaki jest ich status, ale raczej nie należą do naszego bloku. Mieszkańcom A1 proponowano 26 miejsc zewnętrznych: 12 (w tym 4 dla niepełnosprawnych) po południowej stronie bloku zaraz za bramą wjazdową na osiedle oraz 14 miejsc na działce infrastrukturalnej pomiędzy A1 i A2.
Dzięki za odpowiedź. Faktycznie, nie zwróciłam uwagi, że miejsca przy klatce A znajdują się przed bramą wjazdową na osiedle - bezpieczniej mieć samochód jednak za bramą
Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”