Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera - Avia 1 Kraków
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera - Avia 1 Kraków
Ja też klatka A i ciągle czekam na informację.
Słuchajcie, a jak macie info, że Wasze mieszkanie jest mniejsze i czeka Was zwrot, to to pismo wysyłacie prosto do Warszawy do budimexu czy zanosicie do krakowskiego biura?
-
U nas klatka A, odbior dopiero 22 stycznia, czyli po ostatecznym terminie.
Ewik87 pisze:Słuchajcie, a jak macie info, że Wasze mieszkanie jest mniejsze i czeka Was zwrot, to to pismo wysyłacie prosto do Warszawy do budimexu czy zanosicie do krakowskiego biura?
Ewik, ja przesłałem do banku to pismo i bank wystosuje pismo do Budimex z prośbą o przesłanie nadpłaty na podany nr konta. Mieszkanie wyszło mi po pomiarach ciut mniejsze niż początkowo zakładane. Kwota idzie na spłatę kapitału kredytu.
pozdrawiam
aknytram17 pisze:U nas klatka A, odbior dopiero 22 stycznia, czyli po ostatecznym terminie.
i mogą tak zrobić?
Dzisiaj w końcu dostałem maila, że odbiór mam 19 stycznia.
-
Bartek pisze:aknytram17 pisze:U nas klatka A, odbior dopiero 22 stycznia, czyli po ostatecznym terminie.
i mogą tak zrobić?
No właśnie wydaje mi się, że nie, bo przy kupnie mieszkania zarzekali się, że są punktualni inaczej płacą kary, dziś będziemy wertować umowę, czy ktoś z Was też ma taki przypadek? Robicie coś z tym?
Też mam odbiór 22.01.
-
aknytram17 pisze:Bartek pisze:aknytram17 pisze:U nas klatka A, odbior dopiero 22 stycznia, czyli po ostatecznym terminie.
i mogą tak zrobić?
No właśnie wydaje mi się, że nie, bo przy kupnie mieszkania zarzekali się, że są punktualni inaczej płacą kary, dziś będziemy wertować umowę, czy ktoś z Was też ma taki przypadek? Robicie coś z tym?
Myślisz że coś ugrasz dla siebie z powodu tych 3 dni?
Też mam na 22. 01 klatka A
Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”