Chetnie bym z nimi zamienila pare zdan na temat wizji jego urządzenia/przebudowy.
Mam kilka pomysłów ale nie moge sie zdecydowac ktory najlepszy... a moze ktos ma jeszcze lepsz pomysl na urzadzenie np kuchni, wyburzenie ścianek itp
Czekam na kotakt

adi pisze:Podziel się @MieszkankoAvii7 swoimi pomysłami, może ktoś jeszcze skorzysta na Twojej kreatywności, a może ktoś coś ciekawego podpowie
skowronki pisze:Witam, mamy takie samo mieszkankoProszę o wiadomość priv, chętnie przedyskutuję kilka pomysłów
valmont pisze:.
skowronki pisze:MieszkankaAvii7 wobec tego bardzo dziękujemy!My byliśmy zainteresowani tym mieszkaniem na każdym piętrze od 5 w górę i jako pierwsze zwolniło się właśnie na 6;) Na którym piętrze Ty wybrałaś?
skowronki pisze: Jeśli chodzi o moje pomysły na tą chwilę- bo co chwilę coś innego wpada do głowy- mam zamiar zrobić kuchnię w kształcie litery L na ścianie po prawej i pod oknem. We wnęce po lewej mały stoli i 2 krzesła. Myślałam też o przebiciu ściany do salonu ale wówczas salon robi się wyjątkowo nie ustawny... W toalecie na 100 % robimy garderobę.
A jakie są Twoje pomysły?
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości