Matys pisze:Hej,
W piątek podłączyli mi internety 300tkę i TV z orange. Póki co działa jak ta lala
A za jaka cenę
Matys pisze:Hej,
W piątek podłączyli mi internety 300tkę i TV z orange. Póki co działa jak ta lala
k59g pisze:Matys pisze:Hej,
A za jaka cenę
Matys pisze:k59g pisze:Matys pisze:Hej,
A za jaka cenę
TV + internety + 2 telefony za 119zł
Matys pisze:k59g pisze:Matys pisze:Hej,
A za jaka cenę
arekkr pisze:Matys pisze:k59g pisze:A za jaka cenę
Mam pytaniedotyczy telefonow ,czy rozmowy masz bez limitu z kazda siecia i ile internetu?
Oraz jak dlugo czeka sie od podpisania umowy na podlaczenie![]()
Moze dla wielu z Was pytanie jest smieszne, ale dla mnie zyjacej w innej przestrzeni ¨¨¨kosmicznej¨¨¨calkiem normalne.
realsugar pisze:Byłem w ich placówce w Galerii Czyżyny tydzień temu i powiedzieli mnie że podłączą nasz budynek pod koniec kwietnia, czekam od nich na telefon.
Jimmie pisze:Witam,
Czy ktoś z UPC już się z Panem kontaktował? Bo według ich strony usługa w naszym boku nadal jest niedostępna :/realsugar pisze:Byłem w ich placówce w Galerii Czyżyny tydzień temu i powiedzieli mnie że podłączą nasz budynek pod koniec kwietnia, czekam od nich na telefon.
AnnaNY pisze:Byłam w zeszłym tygodniu w placówce CH Czyżyny i pani stwierdziła, że nie wie kiedy podłączą i żeby się kontaktować z zarządcą budynku...![]()
Trochę to dla mnie dziwne ich kable i nie ma podłączenia, a konkurencja już działa.
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości