Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7

Forum dla osób, które zamierzają kupić mieszkanie lub zamieszkają w budynku Avia 7 Budimex'u w krakowskich Czyżynach.
k59g

Re: Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7

Postautor: k59g » 30 kwie 2018, 20:12

Matys pisze:Hej,

W piątek podłączyli mi internety 300tkę i TV z orange. Póki co działa jak ta lala :)

A za jaka cenę

Matys

Re: Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7

Postautor: Matys » 01 maja 2018, 8:55

k59g pisze:

W piątek podłączyli mi internety 300tkę i TV z orange. Póki co działa jak ta lala :)

A za jaka cenę

TV + internety + 2 telefony za 119zł

_dani

Postautor: _dani » 01 maja 2018, 10:32

Matys pisze:
k59g pisze:

A za jaka cenę

U mnie dokładnie tak samo. Poniżej screen że speedtestu po wifi

Obrazek

gucio

Postautor: gucio » 01 maja 2018, 17:13

miarodajny jest tylko speedtest by Okla i tylko tym należy sprawdzać

arekkr

Postautor: arekkr » 01 maja 2018, 17:57

Matys pisze:
k59g pisze:

A za jaka cenę

Mam pytanie ;) dotyczy telefonow ,czy rozmowy masz bez limitu z kazda siecia i ile internetu?
Oraz jak dlugo czeka sie od podpisania umowy na podlaczenie :)

Moze dla wielu z Was pytanie jest smieszne, ale dla mnie zyjacej w innej przestrzeni ¨¨¨kosmicznej :lol: ¨¨¨calkiem normalne.

Matys

Postautor: Matys » 02 maja 2018, 9:07

arekkr pisze:
Matys pisze:
k59g pisze:A za jaka cenę

Mam pytanie ;) dotyczy telefonow ,czy rozmowy masz bez limitu z kazda siecia i ile internetu?
Oraz jak dlugo czeka sie od podpisania umowy na podlaczenie :)

Moze dla wielu z Was pytanie jest smieszne, ale dla mnie zyjacej w innej przestrzeni ¨¨¨kosmicznej :lol: ¨¨¨calkiem normalne.

Telefony wszystko bez limitów (SMSy, MMSy, minuty na stacjonarne i komórkowe) a internet 10gb w jednym a 5gb w drugim. A co do podłączenia to pewnie zależy już od ich dostępności. Ja to zamawiałem w ostatnim tygodniu marca i staliłem monterów na konkretny dzień na koniec kwietnia bo i tak dopiero wtedy się wprowadzałem. Ogólnie pracownicy Orange w galerii czyżyny są bardzo mili i pomocni.

Jimmie

Postautor: Jimmie » 04 maja 2018, 8:01

Witam,
Czy ktoś z UPC już się z Panem kontaktował? Bo według ich strony usługa w naszym boku nadal jest niedostępna :/

realsugar pisze:Byłem w ich placówce w Galerii Czyżyny tydzień temu i powiedzieli mnie że podłączą nasz budynek pod koniec kwietnia, czekam od nich na telefon.

realsugar

Postautor: realsugar » 06 maja 2018, 20:05

Jimmie pisze:Witam,
Czy ktoś z UPC już się z Panem kontaktował? Bo według ich strony usługa w naszym boku nadal jest niedostępna :/

realsugar pisze:Byłem w ich placówce w Galerii Czyżyny tydzień temu i powiedzieli mnie że podłączą nasz budynek pod koniec kwietnia, czekam od nich na telefon.

Pani z placówki UPC powiedziala że codziennie sprawdza i zadzwonie do mnie kiedy będzie podłączenie.

AnnaNY

Postautor: AnnaNY » 14 maja 2018, 9:41

Byłam w zeszłym tygodniu w placówce CH Czyżyny i pani stwierdziła, że nie wie kiedy podłączą i żeby się kontaktować z zarządcą budynku... :roll:
Trochę to dla mnie dziwne ich kable i nie ma podłączenia, a konkurencja już działa. :lol:

realsugar

Postautor: realsugar » 21 maja 2018, 8:42

AnnaNY pisze:Byłam w zeszłym tygodniu w placówce CH Czyżyny i pani stwierdziła, że nie wie kiedy podłączą i żeby się kontaktować z zarządcą budynku... :roll:
Trochę to dla mnie dziwne ich kable i nie ma podłączenia, a konkurencja już działa. :lol:

Proszę zob. plik w załączniku
Załączniki
upc.jpg
upc.jpg (151.68 KiB) Przejrzano 5199 razy

Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”