Rolety dzień-noc - polecacie kogoś?
Rolety dzień-noc - polecacie kogoś?
Drodzy Sąsiedzi, czy macie firmę godną polecenia do instalacji rolet dzień-noc?
-
Re: Rolety dzień-noc - polecacie kogoś?
Też chętnie się dowiem. U mnie były na wymiarowanie dwie firmy z ulotek. Niestety roleta dzień noc biała na jedno okno może kosztować albo 400 zł, albo 600 zł (z ładniejszego materiału). Mowa o małych oknach z dwiema szybami - węższą i szerszą.
Serdecznie polecam, panstwo bardzo mili , byli u mnie -szybko, sprawnie i bardzo ładnie wygląda mieszkanko
numer : 697602343

numer : 697602343
Osobiście polecam firmę ROLET-CENTER, nr tel.: 533 330 159. Prosiłem o wycenę w pięciu różnych punktach i w tym przypadku cena była zdecydowanie najniższa. Bezpłatny pomiar, wycena oraz montaż. Szybko, profesjonalnie, tanio (w porównaniu do konkurencji).
GRB pisze:Osobiście polecam firmę ROLET-CENTER, nr tel.: 533 330 159. Prosiłem o wycenę w pięciu różnych punktach i w tym przypadku cena była zdecydowanie najniższa. Bezpłatny pomiar, wycena oraz montaż. Szybko, profesjonalnie, tanio (w porównaniu do konkurencji).
Uważam, że najlepiej umówić się na pomiary i wycenę z kilkoma firmami w jednym dniu. Wycena mailowa, nigdy nie będzie taką jaką państwo ostatecznie zapłacą. Jak firmy wiedzą, że walczą o klienta to i parę rzeczy da się taniej policzyć.
Jak oglądałem montaż rolet, to zobaczyłem jakie to jest proste. Zamówiłem produkty w necie i znajomemu cały dom zrobiliśmy w roletach(kaseta z "podzespołami" niemieckimi) - trzykrotnie taniej niż wycena przez firmę na chełmońskiego. Jak ktoś ma śrubokręt(lepiej mieć wkrętarkę np z biedry za 40zł), piłkę do tworzyw sztucznych, nożyk tapicerski i nie ma dwóch lewych rąk, to sam to zrobi w jeden dzień. Płacenie kilku tysięcy za rolety to przegięcie.
RaceX pisze:GRB pisze:Osobiście polecam firmę ROLET-CENTER, nr tel.: 533 330 159. Prosiłem o wycenę w pięciu różnych punktach i w tym przypadku cena była zdecydowanie najniższa. Bezpłatny pomiar, wycena oraz montaż. Szybko, profesjonalnie, tanio (w porównaniu do konkurencji).
Uważam, że najlepiej umówić się na pomiary i wycenę z kilkoma firmami w jednym dniu. Wycena mailowa, nigdy nie będzie taką jaką państwo ostatecznie zapłacą. Jak firmy wiedzą, że walczą o klienta to i parę rzeczy da się taniej policzyć.
Jak oglądałem montaż rolet, to zobaczyłem jakie to jest proste. Zamówiłem produkty w necie i znajomemu cały dom zrobiliśmy w roletach(kaseta z "podzespołami" niemieckimi) - trzykrotnie taniej niż wycena przez firmę na chełmońskiego. Jak ktoś ma śrubokręt(lepiej mieć wkrętarkę np z biedry za 40zł), piłkę do tworzyw sztucznych, nożyk tapicerski i nie ma dwóch lewych rąk, to sam to zrobi w jeden dzień. Płacenie kilku tysięcy za rolety to przegięcie.
Dokładnie
Ja robiłem wycenę w kilku i ceny od 1600-1900
Jak sam zamówię przez neta to cena około 800-900 więc pół ceny
Ja bym jednak polecał KRAKŻAL, zamiast jakieś firmy krzak
michalxg pisze:Ja bym jednak polecał KRAKŻAL, zamiast jakieś firmy krzak
Jak kupowałem pierwsze rolety, to oglądałem mieszkania z roletami Krakżal i dwóch innych(nie podaję nazwy, żeby nie było, że kogoś reklamuje). Nie widziałem różnicy w materiale, montażu czy mechanizmie.
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”