Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7
-
Re: Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7
Czy ktoś z Was ma internet z Netii i w ostatnich dniach traci co jakiś czas połączenie na kilkanaście minut?
Re: Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7
Miałem ale zrezygnowałem bo zrywał i była zaniżona prędkość. Teraz mam Orange i jestem zadowolony
Ekspresjah pisze:Czy ktoś z Was ma internet z Netii i w ostatnich dniach traci co jakiś czas połączenie na kilkanaście minut?
ja mam internet z Netii i faktycznie w ostatnich dniach traci to połączenie. Co jest mocno denerwujące jak się mecz w telewizji ogląda, 70 minuta i wywala

Czy ktoś dalej ma co chwilę problem z Internetem od Netii ? Czy tylko ja mam takiego pecha
predki.rp pisze:Czy ktoś dalej ma co chwilę problem z Internetem od Netii ? Czy tylko ja mam takiego pecha
Ogólnie z Netia są problemy wszędzie
Brat i znajomi mieli strasznie narzekali zwłaszcza jak wietrznie i pada jest najgorzej
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”