Spotkanie wspólnoty / relacja ze spotkania wspólnoty mieszkaniowej - Avia 7
Re: Spotkanie wspólnoty / relacja ze spotkania wspólnoty mieszkaniowej - Avia 7
Jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosu na Strefę Zamieszkania to proszę głosować - brakuje zaledwie 9 głosów.
mik pisze:Jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosu na Strefę Zamieszkania to proszę głosować - brakuje zaledwie 9 głosów.
Te 9 głosów dotyczy strefy na całym osiedlu. Avia 7 zagłosowała już jako wspólnota ZA wprowadzeniem strefy. Z tego co wiem to kwestia głosowania w Avia 2, 3 okrąglak i chyba A8.
Według mnie powinniśmy się wstrzymać z głosowaniem nad tymi całymi panelami. Z tego co wiem to jest możliwość ubiegania się dofinansowanie z UE. Czy był poruszany ten temat na spotkaniu ? Chyba warto poszukać coś w tym temacie zanim wydamy tyle kasy z własnej kieszeni.
Dziwne jest dla mnie to, że nagle panele pod głosowanie pojawiły się praktycznie w każdym bloku na osiedlu zarządzanym przez ASN.
Dziwne jest dla mnie to, że nagle panele pod głosowanie pojawiły się praktycznie w każdym bloku na osiedlu zarządzanym przez ASN.
AnnaNY pisze:Według mnie powinniśmy się wstrzymać z głosowaniem nad tymi całymi panelami. Z tego co wiem to jest możliwość ubiegania się dofinansowanie z UE. Czy był poruszany ten temat na spotkaniu ? Chyba warto poszukać coś w tym temacie zanim wydamy tyle kasy z własnej kieszeni.
Tak byl poruszany ten temat na spotkaniu,ASN ma sie dowiedziec w jaki sposob mozna pozyskac dofinansowanie,niestety przed spotkaniem nie sprawdzili czy jest mozliwosc pozyskania pieniedzy oraz ile procent ,dopiero gdy bylo pytanie na zebraniu o dotacje, padla odpowiedz * maja to w planach*.
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”