Ocieplanie i elewacja inwestycji Avia 7 w Krakowie Czyżynach
Re: Ocieplanie i elewacja inwestycji Avia 7 w Krakowie Czyżynach
Dzięki za zdjęcia 
Wczoraj byliśmy również zobaczyć nasz blok, wygląda to coraz lepiej i prace zmierzają ku końcowi (przynajmniej na zewnątrz). Mam nadzieję, że nie ma żadnych opóźnień i odbiory odbędą się jak najszybciej. Szkoda tylko, że na stronie budimexu dawno nie były publikowane zdjęcia ze środka budynku
Wczoraj byliśmy również zobaczyć nasz blok, wygląda to coraz lepiej i prace zmierzają ku końcowi (przynajmniej na zewnątrz). Mam nadzieję, że nie ma żadnych opóźnień i odbiory odbędą się jak najszybciej. Szkoda tylko, że na stronie budimexu dawno nie były publikowane zdjęcia ze środka budynku
-
Ekspresjah
Na stronie pojawiły się nowe zdjęcia 
Faktycznie wygląda na to, że jest coraz więcej zrobione w budynku 

Wylewki też idą chyba całkiem nieźle.

Ktoś będzie miał taras wysypany takimi kamyczkami przy mieszkaniu, czy to będzie jeszcze jakoś inaczej wykończone?

I już nawet barierki na klatkach schodowych montują

Wylewki też idą chyba całkiem nieźle.

Ktoś będzie miał taras wysypany takimi kamyczkami przy mieszkaniu, czy to będzie jeszcze jakoś inaczej wykończone?

I już nawet barierki na klatkach schodowych montują
Zdjęcia z dziś. Przednia cześć elewacji już prawie gotowa 

-
Ekspresjah
Niech już kończą i porządkują teren, może po zamknięciu budowy, we wrześniu czy w październiku uda się po kryjomu wejść przez garaż czy otwarte drzwi i podejrzeć co nieco
Mieszkańcom innych bloków chyba się tak czasami udawało, dlatego od września zamierzam częściej składać tam wizyty.
Ekspresjah pisze:Niech już kończą i porządkują teren, może po zamknięciu budowy, we wrześniu czy w październiku uda się po kryjomu wejść przez garaż czy otwarte drzwi i podejrzeć co niecoMieszkańcom innych bloków chyba się tak czasami udawało, dlatego od września zamierzam częściej składać tam wizyty.
Z tego co widziałem, to dzis już zaczynali prace przy porządkowaniu terenu dookoła bloku.
-
Ekspresjah
_dani pisze:Ekspresjah pisze:Niech już kończą i porządkują teren, może po zamknięciu budowy, we wrześniu czy w październiku uda się po kryjomu wejść przez garaż czy otwarte drzwi i podejrzeć co niecoMieszkańcom innych bloków chyba się tak czasami udawało, dlatego od września zamierzam częściej składać tam wizyty.
Z tego co widziałem, to dzis już zaczynali prace przy porządkowaniu terenu dookoła bloku.
W końcu za kilka tygodni zakończenie budowy
Rozmawiałem z kier.firmy wykonawczej i chyba zakończenia za kilka tygodni nie będzie. Na moje oko to ok. półtora do dwóch miesięcy w plecy. Z zewnątrz już porządkują a wewnątrz jeszcze mnóstwo do zrobienia .
-
Ekspresjah
k59g pisze:Rozmawiałem z kier.firmy wykonawczej i chyba zakończenia za kilka tygodni nie będzie. Na moje oko to ok. półtora do dwóch miesięcy w plecy. Z zewnątrz już porządkują a wewnątrz jeszcze mnóstwo do zrobienia .
W takim razie nie długo zostaniemy o tym poinformowani...
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”