Ekspresjah pisze:Niech już kończą i porządkują teren, może po zamknięciu budowy, we wrześniu czy w październiku uda się po kryjomu wejść przez garaż czy otwarte drzwi i podejrzeć co niecoMieszkańcom innych bloków chyba się tak czasami udawało, dlatego od września zamierzam częściej składać tam wizyty.
_dani pisze:Ekspresjah pisze:Niech już kończą i porządkują teren, może po zamknięciu budowy, we wrześniu czy w październiku uda się po kryjomu wejść przez garaż czy otwarte drzwi i podejrzeć co niecoMieszkańcom innych bloków chyba się tak czasami udawało, dlatego od września zamierzam częściej składać tam wizyty.
Z tego co widziałem, to dzis już zaczynali prace przy porządkowaniu terenu dookoła bloku.
k59g pisze:Rozmawiałem z kier.firmy wykonawczej i chyba zakończenia za kilka tygodni nie będzie. Na moje oko to ok. półtora do dwóch miesięcy w plecy. Z zewnątrz już porządkują a wewnątrz jeszcze mnóstwo do zrobienia .
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości