wrobelki pisze:Mam nadzieję, że nie ma żadnych opóźnień i odbiory odbędą się jak najszybciej.
Nie liczyłabym na odbiór wcześniej niż w styczniu.
wrobelki pisze:Mam nadzieję, że nie ma żadnych opóźnień i odbiory odbędą się jak najszybciej.
raffi pisze:eve pisze:Nie liczyłabym na odbiór wcześniej niż w styczniu.
raczej luty
APR pisze:Nie wiem jakie jest źródło waszych informacji. Ale z aktu notarialnego jasno wynika że deweloper zobowiązuje się zakończyć prace budowlane do dnia 15.09.2017, odbiory maksymalnie do 20.02.2017, a akty notarialne do końca kwietnia. Dzieląc ten czas przez ilość mieszkań, jasnym jest że odbiory zaczną się najpewniej w październiku.
jasiek pisze:Trzrba liczyć ok trzy tygodnie wstecz od dnia z umowy czyli 20.02. Wcześniej nie ma co liczyć na odbiór niestety.
Selassie pisze:jasiek pisze:Trzrba liczyć ok trzy tygodnie wstecz od dnia z umowy czyli 20.02. Wcześniej nie ma co liczyć na odbiór niestety.
Ja powiem Wam tak - my tez liczylismy na trzy tygodnie wstecz od daty z umowy (Avia 3 ) a odbiory zostaly zaplanowane na dwa dni przed tym terminem - wiekszosc dostanie mieszkania po nim, wiec radze sie przygotowac na pesymistyczny scenariusz
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości