Dokładne wymiary (powykonawcze) nowych mieszkań w inwestycji - Avia 7 Kraków
Dokładne wymiary (powykonawcze) nowych mieszkań w inwestycji - Avia 7 Kraków
Na Portalu klienta w sekcji rozliczenie klienta pojawiły sie pomiary geodezyjne powykonawcze.
Re: Dokładne wymiary (powykonawcze) nowych mieszkań w inwestycji - Avia 7 Kraków
marcinc pisze:Na Portalu klienta w sekcji rozliczenie klienta pojawiły sie pomiary geodezyjne powykonawcze.
Potwierdzam u mnie też są. Mam dopłatę, niewielką ok. 50zł.
Re: Dokładne wymiary (powykonawcze) nowych mieszkań w inwestycji - Avia 7 Kraków
u mnie Budimex ma zwrócic mi prawie 800 zl za 17 cm2.
U nas też zwrot tysiaka. Dobrze, że nie w drugą stronę 

u nas zwrot ponad 600 zł za 13 cm2 

u nas zwrot ponad 540 zł
U mnie też zwrot za 18 cm. Kiedy sobie uświadomiłam ile kosztuje kawałek wielkości linijki, to aż mi się ciepło zrobiło 
Drodzy Sąsiedzi, czy macie gdzieś link do wątku forum, gdzie jest opisane postępowanie w razie takiej sytuacji (bezpośredni zwrot na konto, czy konieczność kontaktu z bankiem)?

Drodzy Sąsiedzi, czy macie gdzieś link do wątku forum, gdzie jest opisane postępowanie w razie takiej sytuacji (bezpośredni zwrot na konto, czy konieczność kontaktu z bankiem)?
Pani z budimexu powiedziala mi ze trzeba przyniesc odrecznie podpisane pismo do dzialu sprzedazy z numerem konta na ktory nadpalata ma byc przelana.
wrobelki pisze:u nas zwrot ponad 600 zł za 13 cm2
U nas dokładnie tak samo

marcinc pisze:Pani z budimexu powiedziala mi ze trzeba przyniesc odrecznie podpisane pismo do dzialu sprzedazy z numerem konta na ktory nadpalata ma byc przelana.
A kiedy trzeba złożyć takie pismo ? U mnie tez zwrot, niby niedużo ale 300 zł piechota nie chodzi

Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”