Hej,
macie może jakąś firmę godną polecenia co robi rolety na wymiar? Mamy dość nietypowe okna, szczególnie te pionowe i chyba będzie się nieco natrudzić, żeby to jakoś fajnie zmontować...
Nietypowe rolety okienne - inwestycja Murapol Bieńczycka
Re: Nietypowe rolety okienne - inwestycja Murapol Bieńczycka
Jesli pomogę tym, co napiszę- rolety wewn, zakładał mi pan z firmy PROMYK,http://www.promyk.krakow.pl/ byłam zadowolona i chciałam tez u nich wziąć te zewnetrzne, ale nie mogłam sie doprosić o termin . Zewnętrzne rolety szybko i myślę, że dobrze, wykonywała firma Gesner, z roczną gwarancją. http://gesner.pl/
Rolety sa tez w L_M i oni maja swoich polecanych wykonawców; osobiście z tych, którzy mi wykańczali mieszkanie byłam zadowolona (nie jestem szczególarą:)
Rolety sa tez w L_M i oni maja swoich polecanych wykonawców; osobiście z tych, którzy mi wykańczali mieszkanie byłam zadowolona (nie jestem szczególarą:)
A jak cenowo wychodzi? Mam na myśli rolety wewnętrzne na wymiar?
Widzę, że na allegro można kupić nawet za 1zł za 1cm szerokości.
Generalnie nie było u Ciebie problemów z zamontowaniem na tych oknach podwójnych (nie balkonowych? one są chyba inne dla mieszkań na parterze) Bo ja chciałbym rolety dzień noc poziome indywidualne dla każdego z okien, przyczepiane do okna.
Dodatkowo ciekaw jestem ciekaw jak u Was zostały zamontowane rolety na oknie balkonowym, bo ja mam okno dwudzielne (ale drzwi są tylko jedne), myślę, że lepiej by było indywidualnie na każdej części okna, z tym, że ta jedna część, nieotwierana ma jakieś 30 cm...
Widzę, że na allegro można kupić nawet za 1zł za 1cm szerokości.
Generalnie nie było u Ciebie problemów z zamontowaniem na tych oknach podwójnych (nie balkonowych? one są chyba inne dla mieszkań na parterze) Bo ja chciałbym rolety dzień noc poziome indywidualne dla każdego z okien, przyczepiane do okna.
Dodatkowo ciekaw jestem ciekaw jak u Was zostały zamontowane rolety na oknie balkonowym, bo ja mam okno dwudzielne (ale drzwi są tylko jedne), myślę, że lepiej by było indywidualnie na każdej części okna, z tym, że ta jedna część, nieotwierana ma jakieś 30 cm...
Mysle, że z każdej firmy dbającej o klienta przyjdzie pan od montażu (z Gesnera pan przyjechał do mnie w ten sam dzień) i najpierw wyceni, pomierzy, więc nie trzeba od razu zamawiać. Moje rolety zewnętrzne na dwa okna wysokości ok. 2 m- szerokości- jedno chyba półtora, drugie metr- kosztowały 1300 zł. Rolety zewnętrzne na większe okno (którego połowa sie otwiera ) są całościowe, a te w środku podzielone oczywiście; jak okno jest podzielone poprzecznie to też są dwie roletki w środku. Nie wiem czy o to chodziło:)
Ja za swoje rolety zewnętrzne sterowane pilotem zapłaciłam 1666 zł. Mam ciemne rolety.
Podobnie jak u basiaz do mnie przyjechał pan, pomierzył, ja wybrałam kolor. Dostałam wycenę w różnych konfiguracjach, zdecydowałam i po dwóch tygodniach byly rolety.
Podobnie jak u basiaz do mnie przyjechał pan, pomierzył, ja wybrałam kolor. Dostałam wycenę w różnych konfiguracjach, zdecydowałam i po dwóch tygodniach byly rolety.
Marta, ile ty masz okien ? Ja mam ochotę zrobić te rolety zewnętrzne pomimo że nie mieszkam na parterze u bardzo spodobala mi się wizją sterowania pilotem. A co do rolet wewnętrznych, ja mam zwykle nie przymocowane do okien, kupione w markecie. Musiałam je przedłużyć o 40 cm ( doszylam kawałek materiału) ponieważ te z marketu miały długosc 170 cm
Mam cale dwa okna. Ze sterowaniem ręcznym kosztowały lekko ponad 1000 zł. Sterowanie pilotem jest super. Mogę każde okno oddzielnie lub razem, a jakbym miała fantazję, to w przyszłości mogę do tego podpiąć markizę. Rolety mam w kolorze antracyt.
Zamawiałam tu: http://www.rolety-bramy.pl. Proszę sie powołać na Martę z Bieńczyckiej.
Zamawiałam tu: http://www.rolety-bramy.pl. Proszę sie powołać na Martę z Bieńczyckiej.
Widze, że dyskusja zeszła na rolety zewnętrzne, a ja pytałam o wewnętrzne 

Ja korzystałem i polecam ROLTIS
Wewnętrznych nie mam. Wole firanki.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”