Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej

Forum osiedla Murapolu przy ul. Bieńczyckiej dla osób, które zamierzają kupić lub kupiły nowe mieszkanie w Czyżynach od tego dewelopera.
gumol

Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej

Postautor: gumol » 03 paź 2016, 19:35

Cześć.

Jestem zainteresowany zakupem mieszkania w budynku C osiedla Bieńczycka, natomiast mam pewne obawy związane z Murapolem. Czytałem trochę opinii i internauci generalnie narzekają na jakość wykonania różnych inwestycji przez tę firmę. Z drugiej strony słyszałem opinię, że w ostatnich dwóch latach zdecydowanie poprawili się pod tym kątem.

Jak to wg Was wygląda w przypadku Bieńczyckiej i budynku nr 1? Czy to co można przeczytać w internecie jest jeszcze aktualne czy już nie, w kontekście tej inwestycji? Czekam na opinie Wasze i Waszych sąsiadów.

Felipe

Re: Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej

Postautor: Felipe » 03 paź 2016, 20:36

Byl juz poruszany ten temat. przejrzyj cały dział o Bienczyckiej, z napisanych postów można wyciągnąć sporo informacji. Ogólnie nie jest najgorzej :)

gumol

Re: Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej

Postautor: gumol » 03 paź 2016, 20:44

Oczywiście przejrzałem cały dział, znalazłem informacje o jakości na etapie odbiorów, brakach we wspólnych częściach, jednak w żadnym wątku nie znalazłem tego co dokładnie mnie interesuje, czyli jak to wygląda z perspektywy czasu (zdaję sobie sprawę, że budynek został nie tak dawno oddany, ale być może już można jakieś wnioski wyciągać na temat solidności wykonania).

Pozdrawiam :)

Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”