Cześć.
Jestem zainteresowany zakupem mieszkania w budynku C osiedla Bieńczycka, natomiast mam pewne obawy związane z Murapolem. Czytałem trochę opinii i internauci generalnie narzekają na jakość wykonania różnych inwestycji przez tę firmę. Z drugiej strony słyszałem opinię, że w ostatnich dwóch latach zdecydowanie poprawili się pod tym kątem.
Jak to wg Was wygląda w przypadku Bieńczyckiej i budynku nr 1? Czy to co można przeczytać w internecie jest jeszcze aktualne czy już nie, w kontekście tej inwestycji? Czekam na opinie Wasze i Waszych sąsiadów.
Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej
Re: Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej
Byl juz poruszany ten temat. przejrzyj cały dział o Bienczyckiej, z napisanych postów można wyciągnąć sporo informacji. Ogólnie nie jest najgorzej 

Re: Jakość wykonania mieszkań/budynków przez Murapol na Bieńczyckiej
Oczywiście przejrzałem cały dział, znalazłem informacje o jakości na etapie odbiorów, brakach we wspólnych częściach, jednak w żadnym wątku nie znalazłem tego co dokładnie mnie interesuje, czyli jak to wygląda z perspektywy czasu (zdaję sobie sprawę, że budynek został nie tak dawno oddany, ale być może już można jakieś wnioski wyciągać na temat solidności wykonania).
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”