Murapol Bieńczycka w Krakowie - blok A - Witam sąsiadów
Re: Murapol Bieńczycka w Krakowie - blok A - Witam sąsiadów
Dzięki wielkie za informację
myślę, że jak ktoś się czegoś dowie warto się dzielić bo jednak bezsensu wydzwaniać do nich co chwilę każdy z osobna
ale widzę, że jednak przyszłych mieszkańców mało na tym forum
Może nie wiedzą? Ja całkiem przypadkiem wpadłam na to forum szukając informacji o inwestycji. Dam znać od razu jak będę wiedzieć coś bliższego o terminach, mam regularny kontakt z miłą panią w Murapolu
Nie ma mnie w Krakowie, tak, że ja muszę wiedzieć z pewnym wyprzedzeniem i sobie wszystko poukładać...
Dzisiaj pojawiły się nowe zdęcia na stronie InvestMap. Blok B ma już barierki na otynkowanej stronie a blok A ma rusztowania i ocieplają drugą stronę (tę od podwórka między A i B) 
Witam sąsiadów! Trochę zdjęć - 07.05.2018

Super, dziękuję! A o której te zdjęcia były robione? Chcę się zorientować jak u nas jest ze słońcem o różnych porach dnia, siódmy balkon na czwartym piętrze, od strony z rusztowaniami 
Witam sąsiadów
dostalam wczoraj odpowiedz od Pani Malgorzaty z Murapolu, ze bedzie możliwość oglądnięcia mieszkania jeszcze przed odbiorem kluczy, ale na chwile dzisiejsza nie jest w stanie potwierdzić kiedy, bo kierownik budowy nie podaje terminu
moze w czerwcu sie uda. Kupilam mieszkanie na 5 pietrze od strony południowej z widokiem na blok B.
ewaanna pisze:Super, dziękuję! A o której te zdjęcia były robione? Chcę się zorientować jak u nas jest ze słońcem o różnych porach dnia, siódmy balkon na czwartym piętrze, od strony z rusztowaniami
To była godzina 18.20
-
ciupakabra
ewaanna pisze:Pytałam się ostatnio, odbiory wstępne będą prawdopodobnie w czerwcu. Byłam na Bieńczyckiej przed Wielkanocą ale nie dało się wejść bo robili wylewki. Też jestem ciekawa jak mieszkanie wygląda od środka ale wygląda że trzeba jeszcze poczekać. Zmian nie planujemy, w sensie przestawiania ścian czy zmian w instalacji el.
Dziś żona dzwoniła i jej powiedzieli, że z tym czerwcem to nie możliwe, bo dopiero odbiór budowlany jest 3go lipca.
Właśnie pojawiły się nowe fotki na InvestMap. Już cały blok ocieplony, jeszcze tylko trochę tynku i barierki na balkonach z naszej strony i pewno niedługo znikną rusztowania 
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”