Murapol Bieńczycka w Krakowie - blok A - Witam sąsiadów

Forum osiedla Murapolu przy ul. Bieńczyckiej dla osób, które zamierzają kupić lub kupiły nowe mieszkanie w Czyżynach od tego dewelopera.
Kozzd

Re: Murapol Bieńczycka w Krakowie - blok A - Witam sąsiadów

Postautor: Kozzd » 12 kwie 2018, 22:37

Dzięki wielkie za informację :D myślę, że jak ktoś się czegoś dowie warto się dzielić bo jednak bezsensu wydzwaniać do nich co chwilę każdy z osobna :P ale widzę, że jednak przyszłych mieszkańców mało na tym forum

ewaanna

Postautor: ewaanna » 12 kwie 2018, 22:54

Może nie wiedzą? Ja całkiem przypadkiem wpadłam na to forum szukając informacji o inwestycji. Dam znać od razu jak będę wiedzieć coś bliższego o terminach, mam regularny kontakt z miłą panią w Murapolu :D Nie ma mnie w Krakowie, tak, że ja muszę wiedzieć z pewnym wyprzedzeniem i sobie wszystko poukładać...

ewaanna

Postautor: ewaanna » 19 kwie 2018, 16:59

Dzisiaj pojawiły się nowe zdęcia na stronie InvestMap. Blok B ma już barierki na otynkowanej stronie a blok A ma rusztowania i ocieplają drugą stronę (tę od podwórka między A i B) :D

Nem

Postautor: Nem » 08 maja 2018, 22:01

Witam sąsiadów! Trochę zdjęć - 07.05.2018

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nem

Postautor: Nem » 08 maja 2018, 22:02

+1

Obrazek

ewaanna

Postautor: ewaanna » 08 maja 2018, 22:59

Super, dziękuję! A o której te zdjęcia były robione? Chcę się zorientować jak u nas jest ze słońcem o różnych porach dnia, siódmy balkon na czwartym piętrze, od strony z rusztowaniami :)

aneta.m

Postautor: aneta.m » 09 maja 2018, 11:34

Witam sąsiadów :) dostalam wczoraj odpowiedz od Pani Malgorzaty z Murapolu, ze bedzie możliwość oglądnięcia mieszkania jeszcze przed odbiorem kluczy, ale na chwile dzisiejsza nie jest w stanie potwierdzić kiedy, bo kierownik budowy nie podaje terminu :( moze w czerwcu sie uda. Kupilam mieszkanie na 5 pietrze od strony południowej z widokiem na blok B.

Nem

Postautor: Nem » 09 maja 2018, 19:11

ewaanna pisze:Super, dziękuję! A o której te zdjęcia były robione? Chcę się zorientować jak u nas jest ze słońcem o różnych porach dnia, siódmy balkon na czwartym piętrze, od strony z rusztowaniami :)

To była godzina 18.20 :)

ciupakabra

Postautor: ciupakabra » 15 maja 2018, 16:17

ewaanna pisze:Pytałam się ostatnio, odbiory wstępne będą prawdopodobnie w czerwcu. Byłam na Bieńczyckiej przed Wielkanocą ale nie dało się wejść bo robili wylewki. Też jestem ciekawa jak mieszkanie wygląda od środka ale wygląda że trzeba jeszcze poczekać. Zmian nie planujemy, w sensie przestawiania ścian czy zmian w instalacji el.

Dziś żona dzwoniła i jej powiedzieli, że z tym czerwcem to nie możliwe, bo dopiero odbiór budowlany jest 3go lipca.

ewaanna

Postautor: ewaanna » 22 maja 2018, 22:31

Właśnie pojawiły się nowe fotki na InvestMap. Już cały blok ocieplony, jeszcze tylko trochę tynku i barierki na balkonach z naszej strony i pewno niedługo znikną rusztowania :D

Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”