Witam.
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat odbioru mieszkań? Miała być możliwość oglądnięcia mieszkania z wyprzedzeniem, a w biurze cały czas to przekładają.
[Bud. A] Oglądanie mieszkań / terminy odbiorów mieszkań - os. Bieńczycka
-
Re: [Bud. A] Oglądanie mieszkań / terminy odbiorów mieszkań - os. Bieńczycka
Żona rozmawiała w tamtym tyg z Panem Kamilem i powiedział że kierownik budowy nie wpuszcza jeszcze ludzi i że przy dobrych wiatrach odbiory zaczną się od 20 lipca, przy gorszych od początku sierpnia
My dostaliśmy informację, że początkiem lipca. Wydaje mi się, że oni sami nic nie wiedzą
. Patrząc na teren budowy szczerze wątpię żeby to był lipiec.

-
Wczoraj pisał do mojej żony SMSa Pan Kamil i mówił że odbiory zaczną się od początku sierpnia... jeszce 2 tyg temu bylo ze od połowy lipca...
Nie wiem tylko po co tak zwodzić. Wystarczyło by powiedzieć, że odbiory wtedy i wtedy. Chciałbym rozplanować sobie prace.
Gdy kupowałem mieszkanie była mowa o możliwości zobaczenia mieszkań w kwietniu.
Gdy kupowałem mieszkanie była mowa o możliwości zobaczenia mieszkań w kwietniu.
Mieszkania można już oglądać. Trzeba się umówić przez biuro. Termin oddania to podobno pierwsza połowa sierpnia. Jeśli ktoś będzie miał jakąś aktualizację to proszę podać.
Dwa miesiące minęły, blok już w zasadzie gotowy, niedługo zacznie się najbardziej intensywny czas, oglądania i odbiorów- może jest nas już więcej, sąsiadów z bloku A ?
Pozdrawiam wszystkich ciepło-
Ewa Anna
Pozdrawiam wszystkich ciepło-
Ewa Anna
-
My oglądaliśmy mieszkanie w środę:) czwartek piątek miały być odbiory straży pożarnej:) nie dostalismy ostatecznego terminu odbioru:/
Witam.
Czy ktoś ma jakiś update co do terminów odbiorów?
TestAcc pisze:Witam.
Ostatnia wiadomość sprzed tygodnia, to realnym terminem jest 1 sierpnia. Wiadomo, ze nie wszyscy załatwia sprawy odbioru w kilka dni, dlatego na pewno oddawanie kluczy ruszy pełną parą od 6sierpnia.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”