[Bud. A] Oglądanie mieszkań / terminy odbiorów mieszkań - os. Bieńczycka

Forum osiedla Murapolu przy ul. Bieńczyckiej dla osób, które zamierzają kupić lub kupiły nowe mieszkanie w Czyżynach od tego dewelopera.
Black

Re: [Bud. A] Oglądanie mieszkań / terminy odbiorów mieszkań - os. Bieńczycka

Postautor: Black » 22 sie 2018, 18:26

Czy ktos juz odbieral mieszkanie z naszego bloku? Udalo się za pierwszym??

aneta.m

Postautor: aneta.m » 22 sie 2018, 19:01

Witam sasiadów,
Tak ja dzisiaj odbierałam mieszkanie. Było sporo usterek. M.in pęknieta ściana w sypialni od sufitu do do połowy dlugosci sciany to samo na korytarzu tam gdzie jest miejsce przeznaczone na szafe. Zle zrobiona dylatacja obok okna w salonie. Brudne szyby wiec okien nawet nie bylismy w stanie dokladnie sprawdzić. Jedno co zauwazylam to drobne pekniecie w szybie cos jak babelek powietrza nie wiadomo czy to podlega reklamcji bo mozliwe, ze ta skaza bedzie sie miescila w normach. Tak poza tym dziury w tynku w kilku miejscach. Zmrozony tynk w 2 miejscach. Brak kata prostego w lazience miedzy kominem a sciana. Roznica poziomow jesli chodzi o plyty zelbet na suficie. Oby to wyszlifowali. Tynki sa suche. Wylewki sa ok, kaloryfery, drzwi wejsciowe sa w porzadku. Mieszkanie mam od strony pld z widokiem na drugi nowy blok. Pietro 5. Usterki maja naprawic i odbior mieszkania ponownie pewnie za 2 tygodnie... powodzenia z odbiorami

Black

Postautor: Black » 22 sie 2018, 20:54

Problem jest taki ze niestety nie mamy zam9ntowanych licznikow i prądu nie ma w mieszkaniu

Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”