Internet na osiedlu Murapol Bieńczycka
Re: Internet na osiedlu Murapol Bieńczycka
Sam internet w ISTS, 36 złotych miesięcznie, przynajmniej tyle ja płacę, umowa od lutego bodajże.
Hej, może mi ktoś korzystający z Orange / Neostrada po światłowodzie ma internet?
Internet i TV - jakich operatorów polecacie? (Osiedle Muraporl Bieńczycka)
Cześć.
Dajcie znać jakich operatorów wybraliście oraz czy jesteście zadowoleni. Mam tutaj na myśli dostępność Internetu, w kontekście ewentualnych awarii, czas reakcji i naprawy oraz atrakcyjność cenową oferty.
Wiem, że jest możliwość zamówienia usług w: ISTS, Naszasiec.net, Orange, Netia. Gdzieś jeszcze?
Dzięki
Dajcie znać jakich operatorów wybraliście oraz czy jesteście zadowoleni. Mam tutaj na myśli dostępność Internetu, w kontekście ewentualnych awarii, czas reakcji i naprawy oraz atrakcyjność cenową oferty.
Wiem, że jest możliwość zamówienia usług w: ISTS, Naszasiec.net, Orange, Netia. Gdzieś jeszcze?
Dzięki

Witam,
Podbijam wcześniejszego posta -> Korzysta ktoś z internetu spółki ISTS ? Polecacie ? Czy może coś innego, orange ?
pozdrawiam
Mariusz
Podbijam wcześniejszego posta -> Korzysta ktoś z internetu spółki ISTS ? Polecacie ? Czy może coś innego, orange ?
pozdrawiam
Mariusz
-
Ja korzystam z ISTS i jestem bardzo zadowolony:)
Cześć.
Jak wygląda podłączenie internetu z ISTS? Wiercą coś ? Dociągają do mieszkania? czy korzystają z tego co już dochodzi do mieszkań?
Jak wygląda podłączenie internetu z ISTS? Wiercą coś ? Dociągają do mieszkania? czy korzystają z tego co już dochodzi do mieszkań?
kai pisze:Cześć.
u mnie w 15c korzystali z tego co jest.
Ktoś się zastanawiał aby zapytać się zarządcy o możliwość rozszerzenia usług o UPC, ewentualnie co trzeba spełnić ? Mają jedną z lepszych ofert na rynku (jeśli chodzi o duże firmy), bezproblemowy kontakt i sa prawie bez awaryjni (przynajmniej z moich doświadczeń)
To prawda od 4 latach mam internet z UPC i nigdy bylo zadnej awarii. Jestem zaskoczona, ze nie mozemy wybrac tego dostawcy :/
Z tego co się orientuję to zarządca może wystąpić do upc o dostępność ich usługi na naszym osiedlu. Ale szczegółów nie znam.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”