[Bud. A] Oglądanie mieszkań / terminy odbiorów mieszkań - os. Bieńczycka
Re: Murapol Bieńczycka w Krakowie - blok A - Witam sąsiadów
Jutro po południu będę na ponownym oglądzie mieszkania. Dopytam, może mają jakieś nowe wiadomości. Wiem, że w czwartek i piątek straż miała odbierać budynki. Dam znać 

Re: Murapol Bieńczycka w Krakowie - blok A - Witam sąsiadów
Dokładnie. Tą samą wiadomość otrzymałem. Generalnie jeszcze chodząc po klatce schodowej to sporo im zostało, dodatkowo ciężko z kimkolwiek z ekipy porozmawiać, ponieważ większość ekipy budowlanej jest zza wschodniej granicy. Mają też jakieś sprawy do wyjaśnienia z Tauronem, a stan zagospodarowania przez blokiem również pozostawia wiele do życzenia...
Ciekawi mnie jedna sprawa...jakim cudem rzeczoznawca mojego banku stwierdził, że budowa jest ukończona...
Ciekawi mnie jedna sprawa...jakim cudem rzeczoznawca mojego banku stwierdził, że budowa jest ukończona...
Re: [Bud. A] Oglądanie mieszkań / terminy odbiorów mieszkań - os. Bieńczycka
Dzisaj w biurze powiedzieli że odbiory po 20.08 bo niby stan jest jaki jest, nie ma doprowadzonego prądu i t.d. Coraz inne info.
A może moderator zmienić nazwę wątku na Budynek E, bo już mamy tabliczkę.
A może moderator zmienić nazwę wątku na Budynek E, bo już mamy tabliczkę.
-
W tym momencie umówiłem się na odbiór na 21.08 

smiesznylolek pisze:W tym momencie umówiłem się na odbiór na 21.08
To szczęściarz z Ciebie

-
Piszcie do murapolu, to nie oni się odezwali do mnie tylko ja do nich napisałem zapytanie, kiedy będą te odbiory a dostałem zwrotkę z konkretnym terminem i godziną 

Ja również zgłosiłem się do murapolu o ustalenie terminu odbioru dostałem informacje, że się ze mną skontaktują w tym tygodniu i odbiory będą po 20 sierpnia.
maan pisze:Ja również zgłosiłem się do murapolu o ustalenie terminu odbioru...
Mi tak jak mann'owi nie chcieli podać konkretnego terminu
-
A mam taki pytanie, co robicie z sufitami? Płyty czy tynki? W sumie to trochę słabo że nie było tynków od początku;/
Nad sufitem sam sie jeszcze zastanawiam. Byłem dzis w biurze umówić sie na termin odbioru, niestety Pani Maj idzie na urlop wiec dostałem informację ze ona zaczyna odbiory 3 wrzesnia...
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”