Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka

Forum osiedla Murapolu przy ul. Bieńczyckiej dla osób, które zamierzają kupić lub kupiły nowe mieszkanie w Czyżynach od tego dewelopera.
Marta

Re: Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka

Postautor: Marta » 18 lip 2016, 17:12

Spotykamy się dziś, czy jutro? Skupiliśmy się na godzinie, a o dniu nikt nie wspomniał.

basiaz

Postautor: basiaz » 18 lip 2016, 19:08

Proponuje jutro ,18, na ławeczce. Przeróbmy przynajmniej kwestię ogrodzenia parteru/nic o nas bez nas.

Marta

Postautor: Marta » 18 lip 2016, 19:21

Brawo Ty! :lol:

Marta

Postautor: Marta » 19 lip 2016, 18:19

Ktoś bedzie/byl? Troche się spóźniłam :D :oops: ...

basiaz

Postautor: basiaz » 20 lip 2016, 5:12

Byłam tylko ja, wyjrze jutro (czwartek) ok. 18, albo juz po niedzieli, wtedy w ogóle będę miała czas by sie rozpatrzeć w ogrodzeniach, ich rodzajach, cenach itd. Bo na zebranie wspólnoty, które pewnie kiedyś będzie wypadałoby mieć gotowe propozycje. Inne sprawy, jakie mam na uwadze to_ godziny używania urządzeń warczących i łomoczących (ostatnie ciche dni nie uśpiły mojej czujności), ew. grilowanie w ogródkach i na balkonach, gra w piłkę na parkingu i pod blokiem.I ten pojemnik na makulaturę w sensie ulotek. Szkoda, że mało kto tu zagląda, ale trudno, kropla drąży skałę.

mrzepecki

Postautor: mrzepecki » 28 lip 2016, 21:38

Witam, przeczytałem informację o planowaniu zebrania jednak nikt z państwa nie wyznaczył konkretnego dnia oraz godziny. Uważam osobiście że to dobry pomysł aby się poznać i wymienić między sobą spostrzeżenia, uwagi bądź też pomysły na kolejne lata użytkowania budynku. Jako że jesteśmy wspólnotą oraz z uwagi na pięcioletnią rękojmię developera oraz szczere chęci ze strony "ADREM" moglibyśmy coś wspólnie zaplanować. Wspólnota sama w sobie daje spore możliwości do tego aby mieszkańcy znajdując wspólny język ustawili się po swojemu na kolejne lata. Uważam że osoby zainteresowane czytają wpisy na forum i są na tyle zdeterminowane aby uczestniczyć w takim zebraniu. Osoby które nie zaglądają na forum powinniśmy poinformować poprzez ogłoszenie na drzwiach wejściowych do klatki. Cała reszta która mimo informacji nie zaszczyci nas swoją obecnością uznamy że przychyla się do każdej decyzji większości. Proszę o propozycje KONKRETNEGO dnia oraz godziny spotkania. Proszę również aby osoby zainteresowane i czytające forum potwierdziły swoją obecność. Pozdrawiam Marcin Rzepecki.

Marta

Postautor: Marta » 28 lip 2016, 23:47

Proszę zaproponować jakiś termin.

basiaz

Postautor: basiaz » 29 lip 2016, 5:28

Dołączam się do prośby, mysle, że najlepsze sa godziny popołudniowe; ale na forum jest mało mieszkańców, może ogłoszenie na klatce?

Felipe

Postautor: Felipe » 29 lip 2016, 10:49

Pierwszy temat na zebranie jak dla mnie: ogrodzenia. Trzeba to ucywilizować.

Marta

Postautor: Marta » 29 lip 2016, 11:08

Najpierw ustalmy termin spotkania.

Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”