Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka
Re: Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka
Jeśli chodzi o mnie, może to byc jakikolwiek dzień, może oprócz niedzieli, Jeszcze pytanie gdzie - ławka?
Jak dla mnie też. Godzina proponuję 19.00. Ławka może być. Mam nadzieję, że więcej osób się wypowie, bo póki co znów my we dwie gadamy 

Witam ponownie. Proponuję termin spotkania piątek 12.08 godz. 19:00. Zbiórka przy kl 1. Czy ktoś z państwa mógłby powiesić ogłoszenie na klatkach? Proszę o ustosunkowanie się do mojej propozycji. Pozdrawiam!
Czy chodzi nam o mieszkańców parteru (ogrodzenia) czy wszystkich?
Myślę że powinniśmy spotkać się w jak największym gronie. Nasze spotkanie ma dotyczyć wszystkich mieszkańców bloku. Uważam że jest sporo tematów do obgadania.
Mogę napisać i wydrukować w carfurze tylko jaka treść- żeby potem nie było na mnie, ze kogos wprowadzam w błąd. 

Informacja dla mieszkańców.
Informujemy że dnia 12.08 o godz. 19:00 Lokatorzy budynku 15b proponują spotkanie organizacyjno - zapoznawcze mające na celu poruszenie bieżących problemów codziennego użytkowania części wspólnych. Zainteresowane osoby prosimy o przybycie. Zbiórka przy klatce 1.
Informujemy że dnia 12.08 o godz. 19:00 Lokatorzy budynku 15b proponują spotkanie organizacyjno - zapoznawcze mające na celu poruszenie bieżących problemów codziennego użytkowania części wspólnych. Zainteresowane osoby prosimy o przybycie. Zbiórka przy klatce 1.
Może lepiej spotkajmy się przy ławce. Nie będziemy faworyzować żadnej z klatek 

Ok niech będzie ławka:-)
Odświeżę temat, gdyż podczas spotkania padła na koniec troszkę nieśmiała propozycja (może nawet w formie żartu) zorganizowania wspólnego ogniska
Pomysł trudny do ogarnięcia, ale tak myślałem ostatnio, że może by jednak pociągnąć wątek "integracji" i zaproponować nie tyle ognisko co jakąś integrację sportową.
Opcje są różne, najłatwiej wymienić rower, squash. Mamy blisko niezbędną infrastrukturę. Korzyści sporo - inwestycja w zdrowie, miłe spędzenie jakiegoś np. popołudnia, integracja z sąsiadem/sąsiadką.
Rzucam temat, może są jacyś chętni?

Opcje są różne, najłatwiej wymienić rower, squash. Mamy blisko niezbędną infrastrukturę. Korzyści sporo - inwestycja w zdrowie, miłe spędzenie jakiegoś np. popołudnia, integracja z sąsiadem/sąsiadką.
Rzucam temat, może są jacyś chętni?
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”