Sposób wykończenia sufitów w nowych mieszkaniach od Murapol - os. Bieńczycka
Re: Sposób wykończenia sufitów w nowych mieszkaniach od Murapol - os. Bieńczycka
Cześć, niestety nie mogę dodać zdjęć sufitu na forum. Jeśli ktoś chce to wyślę na @
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2018, 14:15 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę spróbować z plikiem mniejszym niż 256 KB lub udostępnić zdjęcie w innym miejscu, a na forum wkleić tylko link do niego.
Powód: Proszę spróbować z plikiem mniejszym niż 256 KB lub udostępnić zdjęcie w innym miejscu, a na forum wkleić tylko link do niego.
Re: Sposób wykończenia sufitów w nowych mieszkaniach od Murapol - os. Bieńczycka
Paulagie pisze:Cześć, niestety nie mogę dodać zdjęć sufitu na forum. Jeśli ktoś chce to wyślę na @
Poprosiłbym jeśli można. Jeżeli jakieś zdjęcie ścian (chodzi o jakość wykonania tynków) by się trafiło również byłbym wdzięczny

-
Paulagie pisze:Cześć, niestety nie mogę dodać zdjęć sufitu na forum. Jeśli ktoś chce to wyślę na @
poproszę ciupakabrans@gmail.com
Moglabym rowniez prosic zdjecia
paulina.babiarska@gmail.com

Czy ktos kto juz dostal zdjecia moze sprobowac je wrzucic na forum od siebie?
-
-
Paulagie pisze:Dokładnie tak. Lekko szlifujemy tylko nierówności, grunt i farba
Sufity w miarę proste. Po nałożeniu rotbabdu od kamuflaż (to samo co na ścianach) Nie widac różnic miedzy płytami
Jeszcze takie pytanie, tynkowaliście sufit maszynowo czy ręcznie? Jakie macie warstwy, tynk - siatka - tynk ?
I czy też mieliście w niektórych miejscach na łączeniach płyt "zabetonowane"? - tak jak u nas na zdj.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”