Witam wszystkich szczęśliwych mieszkańców osiedla Bieńczycka 15B.
Noszę się z zamiarem zakupu mieszkania na tym osiedlu, konkretnie mieszkanie w wykończonym juz budynku, na 1 piętrze, pierwsza klatka (M23). W związku z tym mam prośbę do obecnych mieszkańców: gdyby ktoś miał jakieś informacje na temat tego lokalu np.wad,usterek, dlaczego się jeszcze nie sprzedało itp lub też ogólnie ktoś nie jest zadowolony z mieszkania na tym osiedlu czy też współpracy z deweloperem na etapie zakupu będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Jacek
Zakup mieszkania od dewelopera Murapol w I etapie os. Bieńczycka
Re: Zakup mieszkania od dewelopera Murapol w I etapie os. Bieńczycka
Być może bliskośc wejścia do klatki odstraszał, bo niestety nawet w zimne noce osobnicy imprezowi nie mogą sie rozstac i dośc głośno sie zachowują stojąc pod klatką. Zwłaszcza wysokie tony kobiece draznią spiących obywateli. O 3-4 nad ranem w sobotę bywa to irytujące.
Poza tym nie wiem. Tu na forum jest duzo informacji, choć kazdy ma swoje doswiadczenia i uwagi, często subiektywne. Mnie sie wydaje, że mieszkania same w sobie sa fajne, ustawne a tymczasowa bliskośc budowy wcale nie przeszkadza.Duzo sympatycznych ludzi, byle nie wiercili po nocach
Poza tym nie wiem. Tu na forum jest duzo informacji, choć kazdy ma swoje doswiadczenia i uwagi, często subiektywne. Mnie sie wydaje, że mieszkania same w sobie sa fajne, ustawne a tymczasowa bliskośc budowy wcale nie przeszkadza.Duzo sympatycznych ludzi, byle nie wiercili po nocach

Re: Zakup mieszkania od dewelopera Murapol w I etapie os. Bieńczycka
Dzięki za info, mam nadzieję że dojdzie do transakcji i wszystko będzie OK.
Tymczasem pozdrawiam.
Jacek.
Tymczasem pozdrawiam.
Jacek.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”