Odbiory mieszkań od dewelopera i ich terminy - Orlińskiego 12 (vademecum)
Re: Odbiory mieszkań od dewelopera i ich terminy - Orlińskiego 12 (vademecum)
No niby tak ale z 2 strony na naszej stronie inwestycji chwala sie "Termin realizacji: III kwartal 2017".
Arav pisze:No niby tak ale z 2 strony na naszej stronie inwestycji chwala sie "Termin realizacji: III kwartal 2017".
Terminy te - podawane przez Budimex- oznaczają termin zakończenia budowy. Budowa naszego bloku została zakończona ostatniego dnia tego terminu.
Wiadomo, że każdy chciałby jak najszybciej odebrać ale serio nie ma co sobie robić złudnych nadziei, że będzie cokolwiek szybciej niż druga połowa lutego. Jeżeli byłaby to pierwsza połowa to już będzie miła niespodzianka. Tak czy inaczej to już bardzo blisko więc na teraz pozostaje jedynie mieć nadzieję, że mieszkania będą w dobrym stanie i wszyscy będą odbierać w pierwszy terminie.
Odbiory będą już w 1 połowie lutego. Mam już wyznaczony termin na 5 luty.
Potwierdzam - 7 luty 
Dawajcie znac jak ida odbiory i zwracajcie prosze uwage na czesci wspolne! Jesli zauwazycie ze cos jest nie tak np. na klatce schodowej czy w windzie to nie bojmy sie tego zglaszac! (chociaz mam jednak nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby)

Dawajcie znac jak ida odbiory i zwracajcie prosze uwage na czesci wspolne! Jesli zauwazycie ze cos jest nie tak np. na klatce schodowej czy w windzie to nie bojmy sie tego zglaszac! (chociaz mam jednak nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby)
-
To ekstra! W jakiej formie otrzymaliście informacje o odbiorze? 

-
Do mnie też dzwoniono - termin 9 luty 

... ale super !!! Świetne wieści 

Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”