Odnośnie uzyskania rekompensaty od ZZM dostałam info od Zarządcy:
"Dzień dobry,
Uprzejmie informuję, że z informacji jakie uzyskaliśmy od ZZM zmienili projekt przyłącza wody nie przechodząc przez teren Wspólnoty Orlińskiego 12. W związku z tym nie możemy domagać się rekompensaty gdyż nie będzie żadnej ingerencji w teren Wspólnoty. "
Koszt montażu tych stojaków w takiej sytuacji na pewno będzie musiał zostać pokryty przez mieszkańców.
Stojaki na rowery i wiata rowerowa pod blokiem - Orlińskiego 12
-
Re: Stojaki na rowery i wiata rowerowa pod blokiem - Orlińskiego 12
Hej,
jak pewnie zauważyliście, od kilku dni toczą się prace na naszym trawniku. Panowie kładą geokratę, będą montować rurki do przypinania rowerów.
Sam pomysł kiedyś był omawiany na forum i generalnie większość była za czymś tańszym niż wiata, spoko. Mi osobiście to nie przeszkadza ale pytanie:
Kto o tym zadecydował? i kto za to będzie płacił? ja uchwały nie widziałem w tej sprawie. Ktoś coś wie?
jak pewnie zauważyliście, od kilku dni toczą się prace na naszym trawniku. Panowie kładą geokratę, będą montować rurki do przypinania rowerów.
Sam pomysł kiedyś był omawiany na forum i generalnie większość była za czymś tańszym niż wiata, spoko. Mi osobiście to nie przeszkadza ale pytanie:
Kto o tym zadecydował? i kto za to będzie płacił? ja uchwały nie widziałem w tej sprawie. Ktoś coś wie?
-
Re: Stojaki na rowery i wiata rowerowa pod blokiem - Orlińskiego 12
Lubię lody, najlepiej kręcone świderki.
Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”