Stojaki na rowery i wiata rowerowa pod blokiem - Orlińskiego 12

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 12 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
PaulinaAnna

Re: Stojaki na rowery i wiata rowerowa pod blokiem - Orlińskiego 12

Postautor: PaulinaAnna » 22 sie 2019, 12:33

Odnośnie uzyskania rekompensaty od ZZM dostałam info od Zarządcy:

"Dzień dobry,

Uprzejmie informuję, że z informacji jakie uzyskaliśmy od ZZM zmienili projekt przyłącza wody nie przechodząc przez teren Wspólnoty Orlińskiego 12. W związku z tym nie możemy domagać się rekompensaty gdyż nie będzie żadnej ingerencji w teren Wspólnoty. "

Koszt montażu tych stojaków w takiej sytuacji na pewno będzie musiał zostać pokryty przez mieszkańców.

pabistp

Postautor: pabistp » 06 paź 2020, 0:05

Hej,
jak pewnie zauważyliście, od kilku dni toczą się prace na naszym trawniku. Panowie kładą geokratę, będą montować rurki do przypinania rowerów.
Sam pomysł kiedyś był omawiany na forum i generalnie większość była za czymś tańszym niż wiata, spoko. Mi osobiście to nie przeszkadza ale pytanie:
Kto o tym zadecydował? i kto za to będzie płacił? ja uchwały nie widziałem w tej sprawie. Ktoś coś wie?

toolpusher

Postautor: toolpusher » 13 gru 2020, 4:57

Lubię lody, najlepiej kręcone świderki.

Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”