bartes pisze:Sasiadkao12 pisze:To prawda, przez ostatnie 1-2 tygodnie była cisza..ale od tego weekendu, a w zasadzie od niedzieli znów jest to samo tj. głośne bieganie, takie które z 6 piętra ja słyszę na 7 piętrzePodejrzewam że przez ten ostatni czas naszych sąsiadów po prostu nie było w domu i dlatego było cicho
ale mogę się mylić
Proszę napisać maila w tej sprawie do zarządcy na adres: biuro@szczurek-wojciak.pl podając numer mieszkania sąsiadów. Pisałem już z nimi w tej sprawie i mają przesłać tam pismo upominające. Chciałbym jednak żeby byli świadomi skali problemu, że to nie jakiś jeden nadwrażliwy typ się skarży na wyrost. Coś z tą sprawą trzeba zrobić bo w momencie gdy piszę tę wiadomość całe moje mieszkanie się dosłownie trzęsie od jakichś skoków z tego mieszkania.
Nas*aj typowi do skrzynki na listy albo wysmaruj klamkę wiesz czym, na początek ... wg mnie tylko rozwiazanie siłowe w przypadku takiego chamstwa i prostactwa pomaga. Rozmnażają się jak króliki i jeszcze utrzymujemy takich z naszych podatków !!