Zniszczenia części wspólnych przez ekipy remontowe - Orlińskiego 12

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 12 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
karmor

Zniszczenia części wspólnych przez ekipy remontowe - Orlińskiego 12

Postautor: karmor » 05 cze 2018, 1:07

Właściciela mieszkania 78 proszę o zwrócenie uwagi na ekipę remontową, aby posprzątała płytki na korytarzu z kropek, które prowadzą do jego drzwi. Są też przed moimi drzwiami. Jest tam sporo takich kropek i mycie ani szorowanie płytek nie dają rezultatów, więc pewnie będą musieli użyć jakiej chemii.

znasiek

Re: Zniszczenia części wspólnych przez ekipy remontowe - Orlińskiego 12

Postautor: znasiek » 05 cze 2018, 11:04

kartke mu przyklej na drzwi, może forum nie czyta

nikolaus

Re: Zniszczenia części wspólnych przez ekipy remontowe - Orlińskiego 12

Postautor: nikolaus » 22 cze 2018, 10:37

"Może" to delikatnie powiedziane. "Może" nawet właściciel nie wie dokładnie co robi jego ekipa remontowa, przychodzi odebrać gotowe i nie siedzi na budowie codziennie z ekipą... wtedy i kartki "może" na oczy nie zobaczyć ;)

Żeby nie było, nic osobistego do autora wpisu :) ale mam wrażenie, że nie wiedzieć czemu, forum używane jest jako platforma komunikacyjna do tzw. "kontaktu bezpośredniego", z tym że chyba mało kto zdaje sobie sprawę że całą tą komunikację czytają zarówno wszyscy mieszkańcy jak i przypadkowi ludzie z całego świata - innymi słowy: kto zechce. Jak czasem sobie przeglądam wątki z innych działów - zwłaszcza te "konfliktowe" - to myślę sobie (bazując na tych wpisach) że, w życiu bym tu mieszkania nie kupił - a przecież rzeczywistość tak "tragicznie" nie wygląda.. a "może" się mylę? :)

Tak czy inaczej w moim przypadku wystarczyło zagadać do zainteresowanych osób, a z drugiej strony sam też informowałem osobiście (lub wręcz przepraszałem jeśli dowiedziałem się po fakcie) najbliższych sąsiadów, kiedy majstry cisneły udarem do samej 22, a kilka mieszkań było już zamieszkałych m.in. przez rodziny z dziećmi.

Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”