Sprzedaż mieszkan w inwestycji Orlińskiego 12 w Krakowie Czyżynach ruszyła
Sprzedaż mieszkan w inwestycji Orlińskiego 12 w Krakowie Czyżynach ruszyła
Budynek Orlińskiego 12 trafił dzisiaj do sprzedaży. O godzinie 14 co lepsze mieszkania były już zarezerwowane, ja rezerwowałem jedno z ostatnich trzypokojowych z południowej strony.
Re: Sprzedaż mieszkan w inwestycji Orlińskiego 12 w Krakowie Czyżynach ruszyła
Na stronie budimexu nie ma nic.
Jeżeli mieszkania będą schodzić w takim tempie to podejrzewam, że na stronę wrzucą już tylko aktualizację "Mieszkania sprzedane".
Re: Ruszyła sprzedaż mieszkan w inwestycji Orlińskiego 12 w Krakowie Czyżynach
A ceny za metr jakie? Mieszczą się jeszcze w MdM? Widział ktoś rozkłady, jakieś sensowne?
Przykładowe rozkłady z folderu w załączniku. Ceny, które widziałem do 5240 za metr.

Re: Ruszyła sprzedaż mieszkan w inwestycji Orlińskiego 12 w Krakowie Czyżynach
@Bartes, wrzuć też inne rozkłady, pięknie proszę 

W folderze są tylko te dwa. Ja natomiast mam jeszcze takie 2 rzuty.

Słowem: ludzie kupujta, bo półdarmo dają. Tu nie ma co się namyślać, tylko stanąć w kolejce, uruchomić łokcie i szykować portfel!
Re: Orlińskiego 12 w sprzedaży!
bartes pisze:W folderze są tylko te dwa. Ja natomiast mam jeszcze takie 2 rzuty.
koszmarne te mieszkania. Te krzywe ściany wyglądają fatalnie i są nieustawne. To, że nie da się zagospodarować kątów, zabiera przestrzeń użytkową.
abcd pisze:bartes pisze:W folderze są tylko te dwa. Ja natomiast mam jeszcze takie 2 rzuty.
koszmarne te mieszkania. Te krzywe ściany wyglądają fatalnie i są nieustawne. To, że nie da się zagospodarować kątów, zabiera przestrzeń użytkową.
Mieszkanie 38 m2 - byłoby ok, gdyby nie podłużny i wąski salon. Ale i tak najlepsza z prezentowanych tu propozycji.
Mieszkanie 58 m2 - pokój o powierzchni 7.8 m2 to jakiś niesmaczny dowcip. Dodatkowo skośny hol, przez co traci się jedyne sensowne miejsce na dużą szafę wnękową.
Mieszkania wrzucone przez bartesa to już totalny kosmos

Oczywiście "atrakcyjność" tego etapu polega na sąsiedztwie z mitycznym parkiem, który będzie "kiedyś, w przyszłości". Ale naprawdę porównując z pierwszymi etapami Avii, gdzie rzuty były faktycznie rewelacyjne - tu jest wręcz tragicznie. I nawet przy tej cenie lepiej się zastanowić, czy to ma sens.
Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”