Witam,
Jesteśmy mieszkańcami przy ulicy Orlińskiego 6B.
Jesteśmy zainteresowani wynajmem miejsca postojowego (również nieco oddalonego od naszego bloku).
Proszę o kontakt pod numerem telefonu: 507 085 604
Pozdrawiam.
Poszukiwane miejsce postojowe do wynajęcia w pobliżu bloku Orlińskiego 6
Re: Poszukiwane miejsce postojowe do wynajęcia w pobliżu bloku Orlińskiego 6
Mam do odstąpienia wynajmowane miejsce w garażu podziemnym w bloku z Lewiatanem na II Pułku 24, tuż przy wejściu na osiedle Avia, Orlińskiego.
Miejsce nie należy do zbyt dużych - jest standardowych, przepisowych wymiarów, ale raczej combii czy van będzie miał problem z zaparkowaniem - ale oczywiście zapraszam do sprawdzenia.
Właściciel chce 230zł/m-c
Miejsce nie należy do zbyt dużych - jest standardowych, przepisowych wymiarów, ale raczej combii czy van będzie miał problem z zaparkowaniem - ale oczywiście zapraszam do sprawdzenia.
Wynajmę miejsce postojowe przed blokiem Orlińskiego 6
Witam,
Wynajmę miejsce postojowe przed blokiem na Orlińskiego 6. Miejsce znajduje się od strony wjazdu do garażu podziemnego.
Zainteresowanych zapraszam na priv.
Wynajmę miejsce postojowe przed blokiem na Orlińskiego 6. Miejsce znajduje się od strony wjazdu do garażu podziemnego.
Wynajmę miejsce parkingowe w okolicy bloku Orlińskiego 6 w Krakowie
Witam,
Nie znalazłem odpowiedniego tematu ani działu w forum dlatego piszę go tutaj, mieszkam od niedawna i mam problem z miejscem parkingowym. Czy ma ktoś z was do wynajęcia takie miejsce ?
Nie znalazłem odpowiedniego tematu ani działu w forum dlatego piszę go tutaj, mieszkam od niedawna i mam problem z miejscem parkingowym. Czy ma ktoś z was do wynajęcia takie miejsce ?
Wynajmę miejsce postojowe - Orlińskiego 6 Kraków
Witam wszystkich Wynajmę miejsce postojowe.Mój nr kontaktowy 791-739-906.
Witam mam do wynajecia miejsce postojowe w garazu podziemnym na os. Dywizjonu 303 . Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac.
Karola321 pisze:Mam do odstąpienia wynajmowane miejsce w garażu podziemnym w bloku z Lewiatanem na II Pułku 24, tuż przy wejściu na osiedle Avia, Orlińskiego.
Aktualne ? Zostawiam kontakt do siebie mplutecka@interia.pl
Re: Wynajmę miejsce postojowe przed blokiem Orlińskiego 6
Drucha pisze:Witam,
Aktualne ? Zostawiam kontakt do siebie mplutecka@intera.pl
Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”