Miejsce parkingowe do wynajęcia na os. Avia 2 w Krakowie poszukiwane
Re: Miejsce parkingowe do wynajęcia na os. Avia 2 w Krakowie poszukiwane
Już kiedyś pisałem na temat ceny wynajmu miejsca garażowego. Jak ktoś zainwestuje 50 tys. i chciałby, żeby się zwróciła inwestycja w ciągu 20 lat, to 350 zł to jest praktycznie poniżej kosztów. 200 zł to miesięczna cena zakupu miejsca a 150 to czynsz dla wspólnoty (o ile nie więcej), razem 350 zł.
Bardzo jestem ciekawy, czy znajdą się chętni na wynajem za taką kwotę.
Bardzo jestem ciekawy, czy znajdą się chętni na wynajem za taką kwotę.
witam, nie mogę się z Pania skontaktować. prosze o wiadomosc priv na ktora moglabym odpowiedziec. dziekuje z gory
prosze mi podpowiedziec czy wynajeto miejsce parkingowe podziemnie i ile taka przyjemnosc kosztuje ???
-
Avia 5 szóste piętro
koperek87krk pisze:E9KCP14 pisze:tomekAVIA2 pisze:hejka,
mam do wynajęcia miejsce nr 3 w garażu.
350zł/m-c
Za taką cenę nie jestem zainteresowany.
Wynajmuję już za 200zł miesięcznie.
Powodzenia w znalezieniu chętnego.
cena z kosmosu... powodzenia w znalezieniu chętnego....obok wawelu kosztuje wynajem 250 zł a ty na peryferiach liczysz sobie 350...
Pod Wawelem łatwiej zaparkować
Cena 350 złotych za jakiś rok jak już wszyscy się wprowadzą nikogo nie zdziwi.
Z doswiadczenia znajomych z innych osiedli: ludzie zaczynają wychodzić na prostą, rodzić dzieci i kupują drugi samochód.
Za 4 stówki bedą te miejsca chodziły.
-
tomekAVIA2
i tyle w temacie. Wiem jestem stronniczy bo mam do wynajecia miejsce ale dzisiaj był u mnie monter z UPC i powiedział, że dostał już dwa mandaty od straży miejskiej za postój przy orlińskiego i od kilku montaży pyta klienta czy zapewnia postój auta - jeśli nie to w zamówieniu wpisuje: brak możliwosci montażu. To trochę głupie ale widać firma mu tak pozwala. Jedynym wyjatiem na naszym osiedlu jest nasza avia2 gdzie ochrona ich wpuszcza do piwnicy.
Avia 5 szóste piętro pisze:koperek87krk pisze:E9KCP14 pisze:Za taką cenę nie jestem zainteresowany.
Wynajmuję już za 200zł miesięcznie.
Powodzenia w znalezieniu chętnego.
cena z kosmosu... powodzenia w znalezieniu chętnego....obok wawelu kosztuje wynajem 250 zł a ty na peryferiach liczysz sobie 350...
Pod Wawelem łatwiej zaparkować
Cena 350 złotych za jakiś rok jak już wszyscy się wprowadzą nikogo nie zdziwi.
Z doswiadczenia znajomych z innych osiedli: ludzie zaczynają wychodzić na prostą, rodzić dzieci i kupują drugi samochód.
Za 4 stówki bedą te miejsca chodziły.
Zapraszam mam miejsce do wynajęcia w hali garażowej jak by ktoś był zainteresowany zapraszam do kontaktu
cena standardowa jak na nasze osiedle do negocjacji adres e-mail: avia2.g@o2.pl
cena standardowa jak na nasze osiedle do negocjacji adres e-mail: avia2.g@o2.pl
-
alternatywy4
Mam miejsce do wynajęcia w garażu podziemnym.
kontakt projektowypro@gmail.com
kontakt projektowypro@gmail.com
Posiadam miejsce parkingowe podziemne do wynajęcia w dogodnej odległości dla wszystkich 3 klatek schodowych. Miejsce jest o powierzchni 12,5m2 (większe o 1 m2 niż większość miejsc). Usytuowanie sprzyja łatwemu parkowaniu dużych samochodów. Zainteresowanych proszę o kontakt na email dlibura@interia.pl.
Witam,
jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany to mam do wynajęcia miejsce parkingowe w garażu podziemnym blok Avia 2. Kontakt pod adresem karolinakamien@wp.pl
jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany to mam do wynajęcia miejsce parkingowe w garażu podziemnym blok Avia 2. Kontakt pod adresem karolinakamien@wp.pl
Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”