Wynajmę miejsce postojowe - okolice Orlińskiego 8 Kraków
Wynajmę miejsce postojowe - okolice Orlińskiego 8 Kraków
Witam. Jak w temacie - jestem zainteresowana wynajęciem miejsca postojowego na Orlińskiego. Jeśli, ktoś z Państwa zakupił miejsce pod wynajem proszę o kontakt: patsuorlinskiego@gmail.com
Re: Wynajmę miejsce postojowe - okolice Orlińskiego 8 Kraków
Jeśli mogę to dołączam się do tematu. Również będę chciała wynająć od kogoś miejsce postojowe blisko Orlińskiego 8, w moim przypadku będzie to najem raczej krótkoterminowy (ok 3 m-ce), aby moja ekipa remontowa miała gdzie parkować. Jeśli ktoś chciałby mi wynająć takie miejsce proszę o kontakt: aa.orlinskiego@gmail.com, najlepiej z podaniem ceny najmu. Pozdrawiam!
Rowniez sie podepnę, interesuje mnie wynajem długoterminowy.
Również jestem zainteresowana wynajmem długoterminowym 

-
Witam, jeśli ktoś jest zainteresowany wynajmem miejsca parkingowego pod blokiem nr 8 na okres maksymalnie do marca/kwietnia 2018, proszę o kontakt mailowy: ania10@gmail.com
Witam!
Mam do wynajęcia od zaraz miejsce postojowe w garażu podziemnym w bloku przy ul. Orlińskiego 1 w Krakowie. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu: 600 258 493
Pozdrawiam
Mam do wynajęcia od zaraz miejsce postojowe w garażu podziemnym w bloku przy ul. Orlińskiego 1 w Krakowie. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu: 600 258 493
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2017, 20:03 przez lokat0r, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Miejsce jest wynajęte do końca maja 2018.
Mam miejsce postojowe do wynajęcia (nr 21 - przed wejściem do klatki A). Osoby zainteresowane proszę o kontakt:
a.lesniewska@skutecznedzialanie.pl
605064000
Pozdrawiam,
Ariadna Leśniewska
Miejsce jest wynajęte do końca maja 2018.
Mam miejsce postojowe do wynajęcia (nr 21 - przed wejściem do klatki A). Osoby zainteresowane proszę o kontakt:
a.lesniewska@skutecznedzialanie.pl
605064000
Pozdrawiam,
Ariadna Leśniewska
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2017, 11:03 przez Ariadna., łącznie zmieniany 1 raz.
Witam serdecznie.
Chciałabym wynajmować miejsce postojowe na długi termin pod budynkiem albo na ulicę.
Proszę o kontakt: 797-680-544 albo Tiurina.maria@gmail.com
Pozdrawiam.
Chciałabym wynajmować miejsce postojowe na długi termin pod budynkiem albo na ulicę.
Proszę o kontakt: 797-680-544 albo Tiurina.maria@gmail.com
Pozdrawiam.
Chcę wynająć miejsce postojowe przy ulicy Orlinskiego od 1.08.17r. Kontakt pod numerów 508-202-185 preferowany po 16.
Witam jestem zainteresowany wynajęciem miejsca postojowego.Mój telefon kontaktowy 791-739-906.
Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”