Poszukuję miejsca postojowego w garażu podziemnym, które mógłbym wynająć (również jestem zainteresowany wynajmem komórki lokatorskiej/schowka).
Osoby, które posiadają takie miejsca proszę o kontakt na priv.
Poszukuję miejsca postojowego do wynajęcia - Avia 3 Kraków
Poszukuję miejsca postojowego do wynajęcia - Avia 3 Kraków
Ostatnio zmieniony 20 paź 2017, 11:34 przez ked14, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Poszukuję miejsca postojowego / komórki lokatorskiej do wynajęcia - Avia 3 Kraków
odbiory na dniach, więc podbijam
Re: Poszukuję miejsca postojowego / komórki lokatorskiej do wynajęcia - Avia 3 Kraków
może ktoś jednak posiada takie miejsce?
W windzie w klatce D jest ogłoszenie o wynajmie z nr telefonu, sprawdź, nie wiem czy jeszcze aktualne 

duda88 pisze:W windzie w klatce D jest ogłoszenie o wynajmie z nr telefonu, sprawdź, nie wiem czy jeszcze aktualne
wiem, jestem w kontakcie, ale nie jestem "pierwszą opcją"

Ponawiam prośbę/pytanie czy nie ma ktoś miejsca postojowego do wynajęcia?
Skasowany
Ostatnio zmieniony 03 gru 2017, 22:40 przez mko13, łącznie zmieniany 1 raz.
mko13 pisze:Mam do wynajęcia zewnętrzne miejsce postojowe między Avia3 a Avia4. Cena 240ł za miesiąc. Proszę pisać na pw
proszę o kontakt na maila: kovpic@gmail.com
nie mogę pisać wiadomości prywatnych, a jestem zainteresowany wynajmem miejsca
Skasowany
Ostatnio zmieniony 03 gru 2017, 22:41 przez mko13, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontynuując wątek i trochę podbijając - czy jest jakaś osoba mająca do wynajęcia miejsce postojowe w garażu podziemnym (Avia3)?
Jeśli tak to proszę o kontakt
Jeśli tak to proszę o kontakt

Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”