Miejsce parkingowe do wynajęcia Avia 7 - poszukiwane

Może ktoś ma coś do oddania, a ktoś inny tego potrzebuje. Wiadomo, że podczas urządzania mieszkań może się zdarzyć sporo takich przypadków.
klukli26

Miejsce parkingowe do wynajęcia Avia 7 - poszukiwane

Postautor: klukli26 » 07 lip 2017, 13:03

Witam,czy ktoś tu z obecnych chciałby wynająć miejsce postojowe zewnętrzne lub w garażu podziemnym ? Jeśli tak to chętnie wynajmę od kogoś takie miejsce... wiem, że do obioru mieszkania jeszcze jest trochę czasu ale wolę już teraz rozeznać się w sytuacji :)

arekkr

Re: Miejsce parkingowe do wynajęcia Avia 7 - poszukiwane

Postautor: arekkr » 08 lip 2017, 13:51

klukli26 pisze:Witam,czy ktoś tu z obecnych chciałby wynająć miejsce postojowe zewnętrzne lub w garażu podziemnym ? Jeśli tak to chętnie wynajmę od kogoś takie miejsce... wiem, że do obioru mieszkania jeszcze jest trochę czasu ale wolę już teraz rozeznać się w sytuacji :)

Dzien dobry, prosze napisac do mnie wiadomosc prywatna :)

klukli26

Postautor: klukli26 » 08 lip 2017, 15:51

arekkr pisze:
klukli26 pisze:Witam,czy ktoś tu z obecnych chciałby wynająć miejsce postojowe zewnętrzne lub w garażu podziemnym ? Jeśli tak to chętnie wynajmę od kogoś takie miejsce... wiem, że do obioru mieszkania jeszcze jest trochę czasu ale wolę już teraz rozeznać się w sytuacji :)

Dzien dobry, prosze napisac do mnie wiadomosc prywatna :)

Prosze o podanie maila ponieważ nie moge napisać wiadomości prywatnej, ewentualnie ja moge podać swój mplutecka@interia.pl

arkadiusz.arkadiusz

Postautor: arkadiusz.arkadiusz » 10 lip 2017, 16:14

Witam,

Powielam zapytanie użytkownika klukli26, w razie gdyby ktoś miał do zaoferowania na wynajem miejsce zewnętrzne, lub w garażu podziemnym (AV7) - proszę o wiadomość: arkadiusz.arkadiusz06@interia.pl

klukli26

Postautor: klukli26 » 15 wrz 2017, 10:51

Czy ktoś z przyszłych mieszkańców chciałby wynająć ( innemu mieszkańcowi Avii 7) miejsce postojowe zewnętrzne lub w garażu podziemnym ? Jeśli tak to jestem jak najbardziej chętna i prosze o informacje

Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”