Kupię miejsce postojowe w Czyżynach - os. Avia / Orlińskiego / okolice

Może ktoś ma coś do oddania, a ktoś inny tego potrzebuje. Wiadomo, że podczas urządzania mieszkań może się zdarzyć sporo takich przypadków.
Beata92

Kupię miejsce postojowe w Czyżynach - os. Avia / Orlińskiego / okolice

Postautor: Beata92 » 11 paź 2017, 19:23

Witam,
Kupię miejsce postojowe pod blokiem na os Avia, Orlińskiego lub w okolicach. Pilne !

Kontakt : 733181905 lub 880646910 kontakt o każdej porze.

adi

Re: Kupię miejsce postojowe w Czyżynach - os. Avia / Orlińskiego / okolice

Postautor: adi » 11 paź 2017, 22:10

Nie powinno być z tym problemu, wystarczy zgłosić się do Budimexu, chyba wciąż mają sporo miejsc postojowych w garażach na os. Avia i Orlińskiego ;) Co prawda trzeba wyłożyć 50 tys. złotych, ale skoro sprawa pilna ;)

Beata92

Postautor: Beata92 » 12 paź 2017, 18:04

Tyle to wiem ale interesuje mnie miejsce postojowe na zewnątrz a z tego co wiem te obiecane na starej płycie lotniska nie są jeszcze w sprzedaży choć od kwietnia budimex obiecuje że zaraz ma ruszyć sprzedaż a póki co na dzis jeszcze nic nie wiadomo... zastanawia mnie fakt czy cos jest nie tak z tym lub nie mają pozwolenia na budowe miejsc parkingowych ... sama nie wiem

ked14

Postautor: ked14 » 13 paź 2017, 10:17

Beata92 pisze:Tyle to wiem ale interesuje mnie miejsce postojowe na zewnątrz a z tego co wiem te obiecane na starej płycie lotniska nie są jeszcze w sprzedaży choć od kwietnia budimex obiecuje że zaraz ma ruszyć sprzedaż a póki co na dzis jeszcze nic nie wiadomo... zastanawia mnie fakt czy cos jest nie tak z tym lub nie mają pozwolenia na budowe miejsc parkingowych ... sama nie wiem

chyba czytających może mylić pierwszy wpis, w którym napisała Pani: "Kupię miejsce postojowe pod blokiem na os Avia" :)

adi

Postautor: adi » 27 paź 2017, 10:42

Tu do sprzedania miejsce postojowe w garażu i komórka lokatorska w bloku przy pasie startowym w Czyżynach :) Odległość niewiele większa niż z ze strzeżonego parkingu pod chmurką, a jednak komfort sporo większy, jak nie trzeba samochodu odśnieżać i rozmrażać :)

Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”