Witam,
Kupię miejsce postojowe pod blokiem na os Avia, Orlińskiego lub w okolicach. Pilne !
Kontakt : 733181905 lub 880646910 kontakt o każdej porze.
Kupię miejsce postojowe w Czyżynach - os. Avia / Orlińskiego / okolice
Re: Kupię miejsce postojowe w Czyżynach - os. Avia / Orlińskiego / okolice
Nie powinno być z tym problemu, wystarczy zgłosić się do Budimexu, chyba wciąż mają sporo miejsc postojowych w garażach na os. Avia i Orlińskiego
Co prawda trzeba wyłożyć 50 tys. złotych, ale skoro sprawa pilna 

Tyle to wiem ale interesuje mnie miejsce postojowe na zewnątrz a z tego co wiem te obiecane na starej płycie lotniska nie są jeszcze w sprzedaży choć od kwietnia budimex obiecuje że zaraz ma ruszyć sprzedaż a póki co na dzis jeszcze nic nie wiadomo... zastanawia mnie fakt czy cos jest nie tak z tym lub nie mają pozwolenia na budowe miejsc parkingowych ... sama nie wiem
Beata92 pisze:Tyle to wiem ale interesuje mnie miejsce postojowe na zewnątrz a z tego co wiem te obiecane na starej płycie lotniska nie są jeszcze w sprzedaży choć od kwietnia budimex obiecuje że zaraz ma ruszyć sprzedaż a póki co na dzis jeszcze nic nie wiadomo... zastanawia mnie fakt czy cos jest nie tak z tym lub nie mają pozwolenia na budowe miejsc parkingowych ... sama nie wiem
chyba czytających może mylić pierwszy wpis, w którym napisała Pani: "Kupię miejsce postojowe pod blokiem na os Avia"

Tu do sprzedania miejsce postojowe w garażu i komórka lokatorska w bloku przy pasie startowym w Czyżynach
Odległość niewiele większa niż z ze strzeżonego parkingu pod chmurką, a jednak komfort sporo większy, jak nie trzeba samochodu odśnieżać i rozmrażać 

Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”