Uchwała w sprawie rezygnacji z usług ochrony w bloku - Avia 8
Re: Uchwała w sprawie rezygnacji z usług ochrony w bloku - Avia 8
Witam, ktoś coś wie na temat wyników głosowania? Z tego co wiem glosowanie obowiazywalo do 31.12.
pawel4991 pisze:Witam, ktoś coś wie na temat wyników głosowania? Z tego co wiem glosowanie obowiazywalo do 31.12.
W e-kartotece jest zmiana: Głosowanie do 31.03.2019.
Ech, czyli jeszcze co najmniej 3 miesiące płacenia darmozjadom...
z tego, co słyszałam, w pozostałych blokach na osiedlu bardzo często nie udawało się zrezygnować z ochrony po pierwszym głosowaniu - a to zarządca blokował sprawę, właściciele mieszkań nie brali udziału w głosowaniu itp.

W Avii 1 odwołano ochronę po pierwszym głosowaniu 

Cześć wszystkim!
Witam serdecznie wszystkich sąsiadów, jestem nowym mieszkańcem Avia 8.
Wczoraj oddałem swój głos w sprawie rezygnacji z ochrony. Zrobiłem to mailowo - zdjęcie wypełnionej karty wysłałem na biuro@szczurek-wojciak.pl.
Dostałem info zwrotne (cytuję):
Uchwała na dzień dzisiejszy wynosi 43,70% ZA 0% PRZECIW.
Żeby uchwała została podjęta musi mieć ponad 50% głosów ZA - brakuje około 7% głosów ZA
Zatem kto jeszcze może, głosujcie
Witam serdecznie wszystkich sąsiadów, jestem nowym mieszkańcem Avia 8.
Wczoraj oddałem swój głos w sprawie rezygnacji z ochrony. Zrobiłem to mailowo - zdjęcie wypełnionej karty wysłałem na biuro@szczurek-wojciak.pl.
Dostałem info zwrotne (cytuję):
Uchwała na dzień dzisiejszy wynosi 43,70% ZA 0% PRZECIW.
Żeby uchwała została podjęta musi mieć ponad 50% głosów ZA - brakuje około 7% głosów ZA
Zatem kto jeszcze może, głosujcie

Witam sąsiadów,
Na dzień dzisiejszy, wg zarządcy, liczba głosów ZA rezygnacją z ochrony to Ok. 48.9%. W momencie, gdy osiągniemy 50% + 1, nastąpi natychmiastowe wypowiedzenie umowy ochronie, więc jest szansa, że uda się ograniczyć opłaty przed końcem głosowania
kto jeszcze nie zagłosował - mobilizacja!
Pozdrawiam
Na dzień dzisiejszy, wg zarządcy, liczba głosów ZA rezygnacją z ochrony to Ok. 48.9%. W momencie, gdy osiągniemy 50% + 1, nastąpi natychmiastowe wypowiedzenie umowy ochronie, więc jest szansa, że uda się ograniczyć opłaty przed końcem głosowania

Pozdrawiam
Na dzień dzisiejszy 48,96%. Kto może niech głosuje, podejrzewam ze 2 mieszkania zagłosują i po robocie 

Jako nowy właściciel z niecierpliwością czekałem aż odblokuje mi się opcja głosowania przez e-kartotekę i w końcu dziś oddałem głos oczywiście ZA. Powinno więc brakować już bardzo niewiele.
Ochrona aktualnie wynosi u mnie 27,5% całego czynszu, który jest wcale niemały sam z siebie, więc trzymam kciuki, żeby teraz już poszło z górki!
Ochrona aktualnie wynosi u mnie 27,5% całego czynszu, który jest wcale niemały sam z siebie, więc trzymam kciuki, żeby teraz już poszło z górki!
No to jesli duze masz mieszkanie to podejrzewam ze moze juz wystarczyc 

Również jako nowa mieszkanka otrzymałam dostęp do głosowania i wczoraj oddałam głos. Może udało się już przegłosować...
Pozdrawiam sąsiadów
Pozdrawiam sąsiadów

Wróć do „Avia 8 (etap VIII) - forum mieszkańców budynku”