Zebranie wspólnoty / wyniki finansowe wspólnoty - Avia 8

Forum dla osób, które zamierzają kupić mieszkanie lub zamieszkają w budynku Avia 8 Budimex'u w krakowskich Czyżynach.
MartaCS

Re: Zebranie wspólnoty / wyniki finansowe wspólnoty - Avia 8

Postautor: MartaCS » 14 kwie 2019, 21:53

Kapi, skoro podobna branża, to masz w tym zakresie wiedzę i doświadczenie. Liczę, że uda Ci się w tej kwestii coś zmienić. Jeśli chodzi o mnie jestem laikiem, więc mogę tylko posłuchać wielu opinii i rad współmieszkańców. :-)

Kapi

Postautor: Kapi » 14 kwie 2019, 22:05

Podejrzewam, że wiele to nie zmieni, ale jestem ciekawa ich uzasadnienia wysokości niektórych kosztów, a może akurat uda się obnizyc na przyszły rok. Może jak będą wiedzieć, że nie mają do czynienia z laikami to się bardziej przyloza (Bo fajnie się dysponuje nie swoimi pieniędzmi). A w ostateczności dołoze im trochę pracy i zabiorę czas na pisemne wyjaśnienia. :D

Edik

Postautor: Edik » 15 kwie 2019, 20:14

Edik pisze:Kiedyś mi odpisali tak: "Jeżeli chodzi o udział Wspólnoty w głosowaniu w sprawie strefy zamieszkania to Zarządca oddał swój głos w tej sprawie."

Doprecyzowane: "Uprzejmie informuję, że Zarządca oddał swój głos ,,ZA'' wprowadzeniem strefy zamieszkania na osiedlu."

Wróć do „Avia 8 (etap VIII) - forum mieszkańców budynku”