Rozliczenia czynszu za mieszkanie - Avia 8
Rozliczenia czynszu za mieszkanie - Avia 8
Czy ktoś z mieszkańców również ma duża niedopłatę za czynsz w miesiącu lipcu???
Re: Rozliczenia czynszu za mieszkanie - Avia 8
Jest to rozliczenie za media ( woda ciepla zimna plus kontener budowlany).
Ja ma wg jakąś dużą ale nadpłatę za miesiąc sierpień wg nie wiem o co chodzi a rachunek za wrzesień nie mam do tej pory
Zimna i ciepła woda mogą wyjść dopłaty dość spore, bo:
1) może nie są zgłoszone wszystkie osoby, więc zaliczki 2m^3 podgrzewanie i 4m^3 zimnej/kanalizacji to raczej dość mało
2) z tego co widzę, to osoby, które mieszkały już w 2018 mogą mieć teraz spore dopłaty, bo na początku roku mieli nadpłaty z zaliczek - stan liczników nie był sprawdzony, bo 31.12.2018 mam 1m^3
Za ogrzewanie mam 50zł dopłaty (co niedopłata, stała co/cwu nadpłata)
1) może nie są zgłoszone wszystkie osoby, więc zaliczki 2m^3 podgrzewanie i 4m^3 zimnej/kanalizacji to raczej dość mało
2) z tego co widzę, to osoby, które mieszkały już w 2018 mogą mieć teraz spore dopłaty, bo na początku roku mieli nadpłaty z zaliczek - stan liczników nie był sprawdzony, bo 31.12.2018 mam 1m^3
Za ogrzewanie mam 50zł dopłaty (co niedopłata, stała co/cwu nadpłata)
Witam czy wszyscy mieszkańcy mają tak duże dopłaty za kontener? Kwota około 500 zł.
U mnie widneje to chyba jako gospodarowanie odpadami komunalnymi. Mam 224,89 dopłaty.
Wróć do „Avia 8 (etap VIII) - forum mieszkańców budynku”