Rozliczenie opłat za mieszkanie za poprzedni rok / wzrost opłat - Avia 8

Forum dla osób, które zamierzają kupić mieszkanie lub zamieszkają w budynku Avia 8 Budimex'u w krakowskich Czyżynach.
Edik

Rozliczenie opłat za mieszkanie za poprzedni rok / wzrost opłat - Avia 8

Postautor: Edik » 20 lut 2020, 1:52

Cześć. Dostał ktoś już rozliczenie na maila albo pocztą? Zalogowałem się właśnie w kartotece i widzę, że naliczenie za poprzednie półrocze już jest, dodatkowo miesięczny czynsz wzrósł ze względu na wodę (pewnie do średniego zużycia).
Edit: Napisałem maila tej sprawie, odpowiedź: "Zakończyliśmy już rozliczenie i dane przesłane są na e-kartotekę. Pełna dokumentacja zostanie wysłana w najbliższych dniach wraz z zaproszeniem na zebranie."

mnw

Re: Rozliczenie opłat za mieszkanie za poprzedni rok / wzrost opłat - Avia 8

Postautor: mnw » 02 mar 2020, 15:20

Hej, tak samo u mnie. W zasadzie wyszła podwójna opłata (wzrost miesięczny o ponad 100 zł razy dwa za styczeń i luty) plus wyrównanie roku poprzedniego ok. 400 zł... Mało to przyjemne takie niespodzianki mieć bez żadnej informacji.

Taką samą informację dostałem od zarządcy jak dzwoniłem, i dzisiaj (trochę obsuwę mieli) po 16 w końcu będą jakieś dokumenty u ochrony.

Wróć do „Avia 8 (etap VIII) - forum mieszkańców budynku”