Czynsz i opłaty za nowe mieszkanie na Osiedlu Botanika Kraków
Czynsz i opłaty za nowe mieszkanie na Osiedlu Botanika Kraków
MarkusW a powiedź mi wiesz jakie są opłaty? czynsz itp? Chociaż mniej więcej:)?
Re: Czynsz i opłaty za nowe mieszkanie na Osiedlu Botanika Kraków
To chyba trochę wróżenie z fusów. Może to być 3.50 zł, a może być też 7 zł - to już taki max.
Hej,
pisałam maila do dewelopera w tej sprawie.
oto odpowiedź:
także sporo
oto odpowiedź:
Na obecnym etapie nie mamy jeszcze wybranego zarządcy, ale wszystkim klientom podajemy szacunkową stawkę czynszu, która będzie, w przypadku takiego mieszkania, wynosiła około 8 do 8,50 PLN/ m2.
także sporo

domdom pisze:Hej,
oto odpowiedź:Na obecnym etapie nie mamy jeszcze wybranego zarządcy, ale wszystkim klientom podajemy szacunkową stawkę czynszu, która będzie, w przypadku takiego mieszkania, wynosiła około 8 do 8,50 PLN/ m2.
także sporo
a co z garażem?
CZeść.
Właśnie jestem w trakcie rozmów z deweloperem. Opłaty o jakich mnie poinformował to 7 zł za m.
w innym linku czytałem, że w okolicy są mieszkania socjalne. Czy to prawda i czy ma to wpływ na mieszkanie?
Właśnie jestem w trakcie rozmów z deweloperem. Opłaty o jakich mnie poinformował to 7 zł za m.
w innym linku czytałem, że w okolicy są mieszkania socjalne. Czy to prawda i czy ma to wpływ na mieszkanie?
Hej, ja uzyskałam informacje od nich ze to może być w okolicach 6-7 zl
Wróć do „Osiedle Botanika – forum mieszkańców inwestycji”