deceq pisze:Vissas pisze:standardowe kuchnie typu Ikea nie beda pasowac
W Ikea też są kuchnie na wymiar
A widzisz - nawet nie wiedziałam.
Dzieki za Oswiecenie

deceq pisze:Vissas pisze:standardowe kuchnie typu Ikea nie beda pasowac
W Ikea też są kuchnie na wymiar
deceq pisze:Nie ma problemu, sam niedawno się dowiedziałemNie wychodzą tak źle cenowo i plus tam jest taki, że na ichnie AGD dają zawsze 5 lat gwarancji, a normalnie w sklepach za taką gwarancję trzeba dopłacić. Do tego też to jest sprzęt zazwyczaj znanych producentów , np zmywarki są chyba produkowane przez Whirlpool, a po prostu sygnowane logo IKEA. Całkiem ciekawy jest też ich kalkulator do wyceny kuchni - wybierasz wymiary, drzwi i okna a on Ci wizualizuje układ szafek i ile jakich się zmieści. Mocno się zastanawiam czy nie skorzystam , bo kilkoro moich znajomych sobie chwali.
meggi pisze:Powiedzcie mi, myśleliście nad tym, skąd wziąć telewizję? My zastanawiamy się z mężem nad telewizją satelitarną. Możecie się podzielić opiniami na temat Cyfrowego Polsatu? Jeśli możecie polecić jakąś solidną firmę, która zajmuje się montażem anten, to też chętnie się dowiem
Boston pisze:meggi pisze:Powiedzcie mi, myśleliście nad tym, skąd wziąć telewizję? My zastanawiamy się z mężem nad telewizją satelitarną. Możecie się podzielić opiniami na temat Cyfrowego Polsatu?.
Meggi a po co Ci antena na balkonie jak bedziesz miala gniazdo TV w salonie podpiete do anteny zbiorczej na dachu i mozesz podpiac dowolnego dostawce telewizji :O
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości