Kolejność budowy etapów osiedla Centralna Park Kraków

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
sylwuszka

Kolejność budowy etapów osiedla Centralna Park Kraków

Postautor: sylwuszka » 28 paź 2016, 10:27

madziks pisze:A i jeszcze sprzedaż na kolejny budynek ma ruszyć dopiero w połowie przyszłego roku.
Nie wiadomo kiedy dokładnie. Więc jego budowa rozpocznie się pewnie w podobnym momencie.

A wiadomo, który budynek będą stawiać jako trzeci? Fajnie by było ten w kształcie litery C, obok pierwszego (bud. D), żeby budowa się wyniosła dalej :D chociaż z technicznego i logistycznego punktu widzenia, łatwiej im pewnie zacząć od tego w głębi działki. No, ale pomarzyć mogę :D

madziks

Re: Kolejność budowy etapów osiedla Centralna Park Kraków

Postautor: madziks » 28 paź 2016, 14:54

Chyba ten od Galicyjskiej - B. Na końcu na bank będzie ten najmniejszy - A.

abcd

Postautor: abcd » 28 paź 2016, 16:52

Z mojej perspektywy (a jest szczególnie bliska blokowi B ;) ) to by była dobra informacja, jeśli powstałby następny. Chcę mieć jak najszybciej tę budowę z głowy:P

abcd

Postautor: abcd » 25 gru 2016, 23:35

Dzis zwróciliśmy uwagę, ze zaczęli wyrównywać teren wzdłuż galicyjskiej, oraz powbijane sa drewniane pale na ogrodzenie. Ta firma budowlana tez ogarnęła otoczenie i materiały przerzuciła w stronę zikitu. Czyżby przygotowania do budowy kolejnego etapu, bloku w kształcie U?

magdakk

Postautor: magdakk » 26 gru 2016, 15:42

abcd pisze:Dzis zwróciliśmy uwagę, ze zaczęli wyrównywać teren wzdłuż galicyjskiej, oraz powbijane sa drewniane pale na ogrodzenie. Ta firma budowlana tez ogarnęła otoczenie i materiały przerzuciła w stronę zikitu. Czyżby przygotowania do budowy kolejnego etapu, bloku w kształcie U?

Przedstawicielka LCC wspominała mi, że od stycznia ruszają z budową.

Hegas

Postautor: Hegas » 03 sty 2017, 20:41

Informacja od budowlańców jest taka, że na dniach rozpoczną wykopy pod fundament bloku B, czyli tego od ul. Galicyjskiej

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”