Założenie siatki na balkonie (osiatkowanie balkonu) - Centralna Park
Re: Założenie siatki na balkonie (osiatkowanie balkonu) - Centralna Park
Ja się próbowałem dowiedzieć o możliwość montażu klimatyzatora, to nie było możliwości. Tylko na podłodze balkonu t.j. w niewidocznym miejscu.
Bo klimatyzator trzeba powiesić, a raczej nie da się go powiesić na klej - bezinwazyjnie dla elewacji 

To raczej nie chodzi o to żeby nie wiercić dziur w elewacji tylko żeby było jednolicie na całym budynku.
Niektórzy chyba nie zrozumieli. Temat nie dotyczy opinii czy warto mieć siatkę. Mnie osobiście takie opinie nie interesują. Wiele razy mi się kot poślizgnął na barierce i siatka okazała się bardzo skuteczna. Nie mam zamiaru ryzykować.
Tak sobie myślę, że gdyby jednak nie można było tych siatek zastosować to może takie "szelki bezpieczeństwa" dla kota

Skoro piszesz ,ze masz i balkon i logie ( czy jak to się pisze) , a w dodatku ,ze na ostatnim pietrze tzn, ze będziesz miała mieszkanie narożne .
To by znaczyło, ze będziemy sąsiadami przez ścianę.
Rumcajs pisze:Skoro piszesz ,ze masz i balkon i logie ( czy jak to się pisze) , a w dodatku ,ze na ostatnim pietrze tzn, ze będziesz miała mieszkanie narożne .
eInka pisała, że ma balkon i loggię. Ja pisałam, że jestem na ostatnim piętrze. Ale skoro Ty jesteś na ostatnim piętrze i sąsiadujesz z mieszkaniem narożnym, które ma loggię to znaczy, że my też będziemy sąsiadami przez ścianę

A to już nie jest oczywiste - zależy czy sąsiaduje z mieszkaniem narożnym od wschodu czy od północy 
Ja od północy

Ja od północy
misstrout pisze:Niektórzy chyba nie zrozumieli. Temat nie dotyczy opinii czy warto mieć siatkę. Mnie osobiście takie opinie nie interesują. Wiele razy mi się kot poślizgnął na barierce i siatka okazała się bardzo skuteczna. Nie mam zamiaru ryzykować.
Ototo. A co zrobic, jak zgody jednak nie bedzie?

eInka pisze:misstrout pisze:Niektórzy chyba nie zrozumieli. Temat nie dotyczy opinii czy warto mieć siatkę. Mnie osobiście takie opinie nie interesują. Wiele razy mi się kot poślizgnął na barierce i siatka okazała się bardzo skuteczna. Nie mam zamiaru ryzykować.
Ototo. A co zrobic, jak zgody jednak nie bedzie?
Nie no nie sądzę, żeby to było takie kategoryczne. Raczej na zasadzie kompromisu - zrobić to tak, żeby się nie rzucało w oczy.
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”