Założenie siatki na balkonie (osiatkowanie balkonu) - Centralna Park

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
Pegaso

Re: Założenie siatki na balkonie (osiatkowanie balkonu) - Centralna Park

Postautor: Pegaso » 19 lut 2017, 13:37

Ja się próbowałem dowiedzieć o możliwość montażu klimatyzatora, to nie było możliwości. Tylko na podłodze balkonu t.j. w niewidocznym miejscu.

eInka

Postautor: eInka » 19 lut 2017, 21:10

Bo klimatyzator trzeba powiesić, a raczej nie da się go powiesić na klej - bezinwazyjnie dla elewacji ;)

madziks

Postautor: madziks » 19 lut 2017, 21:53

To raczej nie chodzi o to żeby nie wiercić dziur w elewacji tylko żeby było jednolicie na całym budynku.

misstrout

Postautor: misstrout » 20 lut 2017, 11:24

Niektórzy chyba nie zrozumieli. Temat nie dotyczy opinii czy warto mieć siatkę. Mnie osobiście takie opinie nie interesują. Wiele razy mi się kot poślizgnął na barierce i siatka okazała się bardzo skuteczna. Nie mam zamiaru ryzykować.

sidney

Postautor: sidney » 20 lut 2017, 12:45

Tak sobie myślę, że gdyby jednak nie można było tych siatek zastosować to może takie "szelki bezpieczeństwa" dla kota :D :)

Obrazek

Rumcajs

Postautor: Rumcajs » 20 lut 2017, 16:28

Skoro piszesz ,ze masz i balkon i logie ( czy jak to się pisze) , a w dodatku ,ze na ostatnim pietrze tzn, ze będziesz miała mieszkanie narożne .
To by znaczyło, ze będziemy sąsiadami przez ścianę.

misstrout

Postautor: misstrout » 20 lut 2017, 16:46

Rumcajs pisze:Skoro piszesz ,ze masz i balkon i logie ( czy jak to się pisze) , a w dodatku ,ze na ostatnim pietrze tzn, ze będziesz miała mieszkanie narożne .
To by znaczyło, ze będziemy sąsiadami przez ścianę.

eInka pisała, że ma balkon i loggię. Ja pisałam, że jestem na ostatnim piętrze. Ale skoro Ty jesteś na ostatnim piętrze i sąsiadujesz z mieszkaniem narożnym, które ma loggię to znaczy, że my też będziemy sąsiadami przez ścianę ;) Oczywiście jeśli mowa o bud. D

Rumcajs

Postautor: Rumcajs » 20 lut 2017, 17:22

A to już nie jest oczywiste - zależy czy sąsiaduje z mieszkaniem narożnym od wschodu czy od północy :)
Ja od północy

eInka

Postautor: eInka » 23 lut 2017, 16:11

misstrout pisze:Niektórzy chyba nie zrozumieli. Temat nie dotyczy opinii czy warto mieć siatkę. Mnie osobiście takie opinie nie interesują. Wiele razy mi się kot poślizgnął na barierce i siatka okazała się bardzo skuteczna. Nie mam zamiaru ryzykować.

Ototo. A co zrobic, jak zgody jednak nie bedzie? :(

misstrout

Postautor: misstrout » 23 lut 2017, 16:46

eInka pisze:
misstrout pisze:Niektórzy chyba nie zrozumieli. Temat nie dotyczy opinii czy warto mieć siatkę. Mnie osobiście takie opinie nie interesują. Wiele razy mi się kot poślizgnął na barierce i siatka okazała się bardzo skuteczna. Nie mam zamiaru ryzykować.

Ototo. A co zrobic, jak zgody jednak nie bedzie? :(

Nie no nie sądzę, żeby to było takie kategoryczne. Raczej na zasadzie kompromisu - zrobić to tak, żeby się nie rzucało w oczy.

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”