Box garażowy i jego montaż w garażu podziemnym - Centralna Park
Re: Box garażowy i jego montaż w garażu podziemnym - Centralna Park
Ja też o takim na całe miejsce myślałam... 

No to taki na całe.miejsce to chyba tylko jak ktoś ma między ścianami własne miejsce.
Zresztą postaw sobie 2 płyty OSB w granicy i przetestuj - przy tej szerokości miejsce to chyba nietrafione pomysł.
Zresztą postaw sobie 2 płyty OSB w granicy i przetestuj - przy tej szerokości miejsce to chyba nietrafione pomysł.
Przecież nie było napisane w pierwszym poście jakie ktoś ma miejsce 

Pegaso pisze:Ja mam rodzinę wielodzietna więc i samochód jest dyzy - 4,9m długości i 1,8m szerokości. Jak by coś stało "w granicy" to nie ma szans wykręcić aby wjechać
Zresztą i wyjazd z tego boxu chyba byłby mega nie wygodny - już w garażu indywidualnym się muszę napocić.
Inna sprawa ,ze jest kilka bardzo fajnych miejsc gdzie takie rozwiązanie będzie idealne.
W połowie garażu np ktoś ma miejsce , gdzie obok jest 1,5m wolnej przestrzenie - szczęściarz.
Szczęśliwy posiadacz może wynająć takie miejsce

...przy zakladaniu boxow pamietajcie zeby zostawic miejsce na taka instalacje na lipiec przeszlego roku:)
- Załączniki
-
- Untitled.jpg (26.43 KiB) Przejrzano 4189 razy
@Brexiter proponuję gdzieś przy bramie, żeby było blisko na górę - można by ogarnąć sąsiedzkiego grilla 

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”