Co zrobić z choinkami po świętach? - Osiedle Centralna Park Kraków
-
Co zrobić z choinkami po świętach? - Osiedle Centralna Park Kraków
Kochani! Co z tymi biednymi choinkami ? Bo przecież nie na śmietnik . Czy ktoś sie orientuje czy jakaś firma będzie je odbierać z osiedla ? I kiedy ?
Re: Co zrobić z choinkami po świętach? - Osiedle Centralna Park Kraków
Na e-kartoreka jest ogłoszenie dotyczące odbioru choinek.
michaljg pisze:Na e-kartoreka jest ogłoszenie dotyczące odbioru choinek.
A jakieś różne akcje sadzenia choinek po świętach, coś takiego organizował albo organizuje Zarząd Zieleni Miejskiej, mam jeszcze całkiem żywe drzewko w donicy, podlewałem je, trochę szkoda byłoby je zmarnować i do śmieci wrzucić. A może by niepotrzebne choinki po świętach posadzić na jakimś nieużytku w okolicy i zrobić tak zaczątek parku, w obronie którego można by później protestować

Zadajecie pytania na które są już odpowiedzi.
Radzę korzystać z ekartoteki a nie powielać tematy.
Radzę korzystać z ekartoteki a nie powielać tematy.
Najbliższy odbiór 19 stycznia. Czyja choinka fruwa po parkingu już teraz?
merlot pisze:michaljg pisze:Na e-kartoreka jest ogłoszenie dotyczące odbioru choinek.
A jakieś różne akcje sadzenia choinek po świętach, coś takiego organizował albo organizuje Zarząd Zieleni Miejskiej, mam jeszcze całkiem żywe drzewko w donicy, podlewałem je, trochę szkoda byłoby je zmarnować i do śmieci wrzucić. A może by niepotrzebne choinki po świętach posadzić na jakimś nieużytku w okolicy i zrobić tak zaczątek parku, w obronie którego można by później protestować
ZZM co roku przeprowadza akcje sadzenia choinek, ale w tym roku będą sadzić sami, bez mieszkańców.
https://zzm.krakow.pl/aktualnosci/417-akcja-choinka-2017-2018.html
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”