Pegaso pisze:Ta kruszarka tez musi ważyć kilka ton - czyżby była dostarczona drogą helikopterem?
A to nie jest tak, że platformę montują na samym dole, tam umieszczają kruszarkę i jadą do góry?

Pegaso pisze:Ta kruszarka tez musi ważyć kilka ton - czyżby była dostarczona drogą helikopterem?
misstrout pisze:Pegaso pisze:Ta kruszarka tez musi ważyć kilka ton - czyżby była dostarczona drogą helikopterem?
A to nie jest tak, że platformę montują na samym dole, tam umieszczają kruszarkę i jadą do góry?Chyba było by łatwiej.
ja879 pisze:Hej. Jestem tu nowy, mam rezerwacje na mieszkanie w Centralna Park budynek B, napiszcie co mysliscie o stosunkowo blisjkiej odloglosci elektrocieplowni. Temat troche "przycichl". Mam na mysli ewentualne skutki kopcenia pobliskich kominów itp. Osiedle mi sie podoba, okolica fajna tylko zastanawiaja mnie te kominy i mam dylemat.
gucio pisze:Ludziska kochane jest to olbrzymia fabryka toksycznych odpadów zasilająca cały Kraków wiec chyba nie trzeba być specjalistą żeby wiedzieć jakie są tego konsekwencje. Filtry filtrami i inne cuda techniki ale te niestety zawsze zawodzą a kominy to lepiej że były wyższe bo wszystkie te śmieci leciały dalej od nich teraz kominy są ładniejsze bo mniejsze no ale. . .
Dosyć straszenia . . . miłego mieszkania
Na osłodę mogę dodać że jeśli doszłoby do powodzi nie daj Bog to będzie to pierwsza ratowana inwestycja kolo Was i może wtedy wam się też uda
gucio pisze:Ludziska kochane jest to olbrzymia fabryka toksycznych odpadów zasilająca cały Kraków wiec chyba nie trzeba być specjalistą żeby wiedzieć jakie są tego konsekwencje. Filtry filtrami i inne cuda techniki ale te niestety zawsze zawodzą a kominy to lepiej że były wyższe bo wszystkie te śmieci leciały dalej od nich teraz kominy są ładniejsze bo mniejsze no ale. . .
Dosyć straszenia . . . miłego mieszkania
Na osłodę mogę dodać że jeśli doszłoby do powodzi nie daj Bog to będzie to pierwsza ratowana inwestycja kolo Was i może wtedy wam się też uda
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości