Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
Re: Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
Niestety szlabanu nie będzie - deweloper nie może jej zamontować - jak jest z możliwością założenia jej przez wspólnotę nie wiem.
Re: Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
Z informacji jakie przekazalo mi Lc przy kupnie mieszkania szlabanu nie bylo w planach ale skoro montuja instalacje to daja zielone światło wspólnocie.Obstawiam ze będziemy się wszyscy musieli dołożyć do inwestycji i jestem za.
Jeśli teren wokół naszego osiedla zaczyna się tak rozbudowywać ( co zreszta bylo oczywiste przy takich połaciach nieużytków) zacznie byc " wesolo z parkowaniem.
Ja jestem ciekawa jakie firmy beda wynajmowac powierzcznie w galicyjska Office
( praca 5 min od mieszkania nie byla by zlym pomyslem 
Jeśli teren wokół naszego osiedla zaczyna się tak rozbudowywać ( co zreszta bylo oczywiste przy takich połaciach nieużytków) zacznie byc " wesolo z parkowaniem.
Ja jestem ciekawa jakie firmy beda wynajmowac powierzcznie w galicyjska Office

Dokładnie pracować tam to byłaby bajka
swoją drogą koszt szlabanu na tyle osób to będą małe kwoty ale ktoś musi to ogarnąć - a wiadomo jak to czasami we wspólnotach jest
pożyjemy zobaczymy

swoją drogą koszt szlabanu na tyle osób to będą małe kwoty ale ktoś musi to ogarnąć - a wiadomo jak to czasami we wspólnotach jest

pożyjemy zobaczymy

Jeśli miałoby stanąć to wypasione centrum handlowe to wątpię, żeby był problem z parkowaniem akurat na osiedlu. Z tego co pamiętam tam tego było od cholery
Aczkolwiek szlaban nie zaszkodzi.

Aczkolwiek szlaban nie zaszkodzi.
sojus pisze:Dokładnie pracować tam to byłaby bajka![]()
pożyjemy zobaczymy
a czy ktoś pamięta jaka firma będzie zarządcą?
misstrout pisze:Jeśli miałoby stanąć to wypasione centrum handlowe to wątpię, żeby był problem z parkowaniem akurat na osiedlu. Z tego co pamiętam tam tego było od cholery
najgorzej jednak podczas targów, wtedy szlaban by się bardzo przydał, póki to centrum handlowe się nie wybuduje...
-
Szlaban jest potrzebny natychmiast, bedziemy mieli ogromny problem z zaparkowaniem pod blokiem.
Zaloze sie że jak postawią ten biurowiec to miejsca będą na pewno płatne dla pracowników tak jak jest w capgemini
2 sprawa jak powstanie Atut to przypuszczam parking zrobią na zasadzie parkingu na galerii krakowskiej, wiec auta z targów expo bedą stawać tak jak teraz stawaja czyli na chodnikach i pod naszym blokiem
Zaloze sie że jak postawią ten biurowiec to miejsca będą na pewno płatne dla pracowników tak jak jest w capgemini

2 sprawa jak powstanie Atut to przypuszczam parking zrobią na zasadzie parkingu na galerii krakowskiej, wiec auta z targów expo bedą stawać tak jak teraz stawaja czyli na chodnikach i pod naszym blokiem

cos ani ta strona internetowa nie dziala, ani na stronie dewelopera Enbud brak informacji na temat tej inwestycji póki co

na stronie internetowej cos zaczyna sie dziac, ale i tak wiele sie stamtad dowiedziec nie mozna.. oprocz wizualizacji korpo:D

Moim zdaniem nie wygląda to źle, budynek jest całkiem ładny, mam nadzieję, że będzie przy nim wystarczająco dużo miejsc postojowych, żeby pracujący w nim ludzie nie szukali ich potem w okolicy, parkując wszędzie gdzie się da, na chodnikach itp. Ale generalnie, jak dla mnie, to dobrze, że w sąsiedztwie osiedla buduje się biura i będą powstawały także miejsca pracy - to daje ewentualnie później sporo możliwości, jeśli chodzi o sprzedaż czy wynajem mieszkania (choć jak na razie o tym oczywiście nie myślę specjalnie, bo najpierw, to wolałbym się wprowadzić). A może ktoś mógłby wrzucić na forum jakieś zdjęcia tego, jak idzie budowa Galicyska Biusnes Park Kraków?
planuje się 148 miejsc postojowych.
hurbanity.pl/malopolskie/krakow/galicyjska-office-centre,b10404
hurbanity.pl/malopolskie/krakow/galicyjska-office-centre,b10404
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”