Informacje o Centralnej Park LCC/Galicyjskiej w prasie/internecie
Re: Informacje o Centralnej Park LCC/Galicyjskiej w prasie/internecie
W tym artykule jest informacja, ze zmiany maja byc dokonane jeszcze przed oddaniem mieszkan wiec zakladam ze pewnie za jakis czas zaczna prace o ile w ogole 

Byłoby spoko, to znacznie ułatwi nam komunikację z miastem 
Zastanawia mnie ten odcinek drogi publicznej, ktoś coś wie? Może to ta "droga pożarowa" przy budynku od strony expo.

Zastanawia mnie ten odcinek drogi publicznej, ktoś coś wie? Może to ta "droga pożarowa" przy budynku od strony expo.
kustosz pisze:Byłoby spoko, to znacznie ułatwi nam komunikację z miastem
Też bym na nią stawiała.
A to nie chodzi o te droge co bedzie wzdluz bloku od expo ktora ma byc do posesji za naszymi blokami?
Za tydzień początek demontażu komina EC "Łęg"
lovekrakow.pl/aktualnosci/komin-w-legu-niedlugo-zniknie_16574.html
lovekrakow.pl/aktualnosci/komin-w-legu-niedlugo-zniknie_16574.html
Własnie miałam pytać, czy coś wiadomo o kominie.
"Powolny demontaż" - ciekawe co to oznacza w czasie
"Powolny demontaż" - ciekawe co to oznacza w czasie

Szkoda mi sie tam te 2 kominy podobaja
Nie wiedziałem do którego postu wrzucić poniższy link, a nie miało sensu też tworzenie nowego tematu:
wiadomosci.onet.pl/krakow/krakow-deweloper-buduje-bloki-urzad-na-tym-terenie-nie-powinny-powstac/d2t675
Temat poboczny, nie tyczy się bezpośrednio naszego osiedla, a naszego dewelopera. Gdzie leży racja - nie mi to oceniać - czy zawinił LC Corp czy urzędnicy miejscy są pazerni na kasę z ugody do której zapewne dojdzie.
Jednakże opisuje jedno z ryzyk ze względu których nie brałem pod uwagę inwestycji, gdzie była mowa o wieczystym użytkowaniu.
wiadomosci.onet.pl/krakow/krakow-deweloper-buduje-bloki-urzad-na-tym-terenie-nie-powinny-powstac/d2t675
Temat poboczny, nie tyczy się bezpośrednio naszego osiedla, a naszego dewelopera. Gdzie leży racja - nie mi to oceniać - czy zawinił LC Corp czy urzędnicy miejscy są pazerni na kasę z ugody do której zapewne dojdzie.
Jednakże opisuje jedno z ryzyk ze względu których nie brałem pod uwagę inwestycji, gdzie była mowa o wieczystym użytkowaniu.
@Mario_B pewnie ani UM ani LCC nie sa bez winy. Kazdy chce wycwaniaczyc dla siebie maksimum zysku....
Zal mi tylko wlascicieli, bo drogie mieszkania tam byly. Szczegolnie te duze i widokowe. Majatek.
Powiem szczerze, ze nie zastanawialam sie, szukajac mieszkania, jaka jest wlasnosc gruntow na ktorej deweloperzy buduja
Zal mi tylko wlascicieli, bo drogie mieszkania tam byly. Szczegolnie te duze i widokowe. Majatek.
Powiem szczerze, ze nie zastanawialam sie, szukajac mieszkania, jaka jest wlasnosc gruntow na ktorej deweloperzy buduja

Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 11:37 przez abcd, łącznie zmieniany 1 raz.
No niestety taki jest efekt wydawani decyzji przez urzędników którzy nie mają żadnej odpowiedzialności . Podpisuję się pod wszystkim co im się da niczym prezydent Duda, bez zastanowienia. A później inni muszą za to słono płacić.
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”